To je to što me zanima!

Sluškinji zabijao čavle po tijelu kao kaznu za umor

Sluškinja Ariyawathie (50) iz Šri Lanke pobjegla je od okrutnog poslodavca. Liječnici su joj izvadili 23 čavla iz tijela. Gazda ih je vjerojatno prije zagrijao
Vidi originalni članak

Liječnici iz Šri Lanke izvadili su 23 čavla u tijelu izmučene sluškinje Ariyawathie (50) koja se vratila u Colombo iz Riyadha u Saudijskoj Arabiji. Neimenovani gazda zabijao joj je čavle po tijelu kao kaznu za umor tijekom šest mjeseci. Dr. Kamal Weeratunge, koji ju je liječio rekao je kako vjeruje da je gazda zagrijao čavle prije nego što ih je zaabijao u sluškinju, piše Arab news. Ariyawathie kaže kako je bilo mnogo ljudi za služiti u kući.
- Morala sam raditi cijelo vrijeme jer sam se brinula o svim stanarima. Ako sam bila umorna, zabio mi je čavao kao kaznu. Radila sam od od jutra do mraka. Gotovo ništa ne bi spavala. Stalno su me tukli. Prijetili su mi da će me ubiti i sakriti tijelo - rekla je Ariyawathie. Potajno si je napravila dokumente kako bi se vratila kući.
- Bili su vragovi bez milosti - dodala je. Iz veleposlanstva u Šri Lanci su rekli kako joj je gazda platio putne troškove. Ipak, razgovarat će s njim nakon što su saznali o njegovoj navodnoj okrutnosti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_1873 26.08.2010.

    naši političari nisu ništa bolji,žive nas izglađuju da vide koliko možemo izdržat dok oni fino papaju i naslikavaju se

  • user_1873 26.08.2010.

    naši političari nisu ništa bolji,žive nas izglađuju da vide koliko možemo izdržat dok oni fino papaju i naslikavaju se

  • marat 26.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare