To je to što me zanima!

Službeno je: Ema Donev (14) se plasirala u finale prestižnog natjecanja mladih znanstvenika

Zahvaljujući podršci koju je dobila iz Hrvatkse, uspjela je skupiti najveći broj lajkova na svojim videima. Na ovaj je način zaobišla sljedeći krug ocjenjivanja i direktno je plasirana u završni krug prestižnog natječaja.
Vidi originalni članak

Stigli su službeni rezultati natjecanja Breakthrough Junior Challengea, Hrvatska ima finalisticu!

Ema Donev (14) finalistica je ovog prestižnog natjecanja, koje potiče kreativno razmišljanje o znanosti. Riječ je o djevojčici koja je ovih dana osvojila srce Hrvatske.

NAPETA ZAVRŠNICA Ema (14) želi biti astrofizičarka: Treba joj još par stotina lajkova

U misiji da ispuni svoje snove i postane astrofizičarka, prijavila se na natjecanje, a ako pobijedi, osvojit će 250.000 dolara vrijednu stipendiju za željeni fakultet, kao i renovaciju škole koju pohađa u vrijednosti od 100.000 dolara.

Osim toga, pobjednica ili pobjednik natjecanja odabrat će i učitelja koji ga je inspirirao i potaknuo interes za znanost. Taj će učitelj također biti nagrađen, s čak 50.000 dolara. Sad ju čeka još jedan krug natjecanja, gdje će se prosuđivati njen rad, znanje i osobine, ali izabrana je kao "popularni kandidat". 

JEDINA IZ HRVATSKE Pomozite Emi (14): Želi biti astrofizičarka, u polufinalu je prestižne svjetske nagrade

Do jučer je bila u napetoj završnici s Amerikancem Abelom, porijeklom iz Etiopije, a danas su ju službeno proglasili kao pobjednicu u glasovanju. Prikupila je najviše lajkova na svom YouTube videu te videu na Facebooku u kojima je objasnila pojam entropije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • liba_libi_glize_lep 22.09.2022.

    svaki lajk i kupi bajk,ove klinke danas sve rade za lajkove,vole svakog rkarosa valjda

  • antimunjenih 22.09.2022.

    A nekamala uziva dok je ne spuste na zemlju.

  • Piver 22.09.2022.

    asti gluposti ko ima vise lajkova 🤦🏻‍♂️ mislim drago mi je da ide u finale ali mozda su drukcije trebali osmislit to natjecanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare