To je to što me zanima!

Snažne eksplozije u Lavovu, najmanje šestero poginulih i nekoliko ozlijeđenih u napadu

Sirene za uzbunu oglasile su se jutros oko 8 sati i nedugo nakon toga izvedeni su raketni napadi na ciljeve u Lavovu. Gradonačelnik Lavova objavio je kako je grad pogodilo pet raketa
Vidi originalni članak

Jutros je u ruskom napadu na ukrajinski grad Lavov stradalo najmanje šestero stanovnika, dok ih je nekoliko ozlijeđeno, javile su svjetske agencije. Rusi su raketama pogodili željeznički kompleks u gradu.

Sirene za uzbunu oglasile su se jutros oko 8 sati i nedugo nakon toga izvedeni su raketni napadi na ciljeve u Lavovu. Gradonačelnik Lavova objavio je kako je grad pogodilo pet raketa.

NEMA KRAJA BOMBARDIRANJU VIDEO Nestvarne scene iz Harkiva: Žena je šetala ulicom, a pored nje su pali projektili

Mihajlo Podoljak, savjetnik ukrajinskog predsjednika i ukrajinski pregovarač, na Twitteru je komentirao raketni napad na Lavov.

– Pet snažnih raketnih napada odjednom na civilnu infrastrukturu starog europskog Lavova. Rusi nastavljaju barbarski napadati ukrajinske gradove iz zraka, cinično proglašavajući cijelom svijetu svoje ‘pravo’ da… ubijaju Ukrajince – napisao je Podoljak.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti ovdje

Idi na 24sata

Komentari 30

  • x00x 18.04.2022.

    nego, kakve to ima veze s nama da se ljudi tako zestoko zagrijali? trenutno ima prilicno ratova a da ni neznamo za njih al ovaj ko da svaki tipkovnica ratnik vodi sam za sebe

  • habanero 18.04.2022.

    Z kao Zlikovci budale ponosne na to.

  • Maddog 18.04.2022.

    Invazija traje i traje

Komentiraj...
Vidi sve komentare