To je to što me zanima!

Šok u Puli: 'Vatrogasci upomoć, u auto mi se zavukla zmijaaaa'

Otvorivši zadnja vrata auta imali su što i vidjeti, zmija se zamotala i nije se samo tako dala da je izbace na hladan vjetar. Vatrogasci su stoga morali upotrijebiti sve svoje vještine i naprave
Vidi originalni članak

Pulski vatrogasci u ponedjeljak su zaprimili paničan poziv građanina koji je tvrdio da mu se u parkiranih automobil uvukla zmija.

Nije dugo trebalo i "vatreni" dečki morali su se oči u oči suočiti s gmazom. Otvorivši zadnja vrata auta imali su što i vidjeti, zmija se zamotala i nije se samo tako dala da je izbace na hladan vjetar. Vatrogasci su stoga morali upotrijebiti sve svoje vještine i naprave, pa je na koncu gmaz ulovljen i ne ozlijeđen pušten u prirodu.

PREBRZO STIGLI Pula: Pokušala provaliti pa 'pričekala' policiju na terasi

Kako doznajemo nije se radilo o otrovnici, već o bezopasnoj smukolji, zmiji sličnoj riđovki. Iako je aktivna danju, većinom se skriva pa je nije lako vidjeti. Zavlači se u pukotine, oko gradnja i kamenja, a voli se sunčati i smotati i ispod kakva lima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ĐuroMalobabić 13.10.2020.

    Postoji onaj vic za vreme bivše Juge kako Njemci i Jugovići testiraju kako njihovi automobili dihtuju.Njemac zatvori mačku u BMW i ako mačka preko noći ugine, auto dobro dihta. Jugović zatviri mačku u JUGIĆA i ako mačka preko noći nepobjegne Jugić dobro dihta.

  • Ekscem 13.10.2020.

    sreća da vlasnik vidio na parkiralištu, u vožnji bi bilo panike

  • japanokinezjapano 13.10.2020.

    Kakvo je to auto kada zmija može ući u njega?

Komentiraj...
Vidi sve komentare