To je to što me zanima!

Specijalci u Tuzli zaglavili su u dizalu, dileri im pobjegli...

Nedugo nakon toga zaglavljeni policajci su izvučeni iz lifta, a kao sudionici akcije koja je u potpunosti doživjela fijasko vratili su se u prostorije jedinice, bez dilera koji su i dalje na slobodi
Vidi originalni članak

Nesvakidašnja situacija zabilježena je u Tuzli proteklog vikenda za vrijeme policijske akcije koja je doživjela svoj fijasko, jer se skupina pripadnika specijalne policije, koja je imala zadatak uhapsiti dvojicu dilera, zaglavila u liftu stambene zgrade.

Prema informacijama koje su za Klix.ba potvrđene iz više izvora, grupa pripadnika Specijalne jedinice Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije proteklog petka krenula je na zadatak u okviru kojeg su trebali uhititi dvije osobe osumnjičene za stavljanje droge u promet.

PRATILI IH MJESECIMA Hakirali dilere: Velika akcija u sedam europskih zemalja, samo u Belgiji uhitili su oko 30 ljudi

Osumnjičeni su se nalazili u jednom stanu na 13. katu stambene zgrade u Tuzli, ali je akcija, kako piše Klix, krenula po zlu, jer su se četvorica policajaca zaglavila u liftu koji je prema svojoj konstrukciji bio namijenjen za dvije osobe.

Izvori ovoga portala navode da su zaglavljeni policajci potom zatražili pomoć, a takvu informaciju osumnjičeni dileri su iskoristili kao priliku za bijeg, uz odbacivanje određene količine droge koju su imali uz sebe.

MULA IZ BRAZILA SVE PRIZNALA Na Tuđmanu pala s drogom u gaćicama i grudnjaku: Za kilu 'koke' dobila je dvije godine

Nedugo nakon toga zaglavljeni policajci su izvučeni iz lifta, a kao sudionici akcije koja je u potpunosti doživjela fijasko vratili su se u prostorije jedinice, bez dilera koji su i dalje na slobodi.

O sankcijama, kao ni o drugim okolnostima ovoga slučaja iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije nisu se oglašavali.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Piver 23.02.2022.

    Zaglavili se ok al onda su mogli pozvat pojacanje da uhite osumnjicene osobe prije nego pobjegnu. Inteligencija na nivou.

  • Prekrasni 23.02.2022.

    Šta zna lift šta su dvije osobe...

  • crazy mind 23.02.2022.

    ni lako specijalec biti 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare