To je to što me zanima!

Split: Napali kombi Ujedinjene desnice, nitko nije ozlijeđen

Kombi koji je služio za predizbornu promidžbu kandidata Ujedinjene desnice za gradonačelnika Splita Marija Popovića napadnut je u četvrtak poslijepodne. Nema ozlijeđenih, a očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

Kombi Ujedinjene desnice napadnut je u četvrtak poslijepodne u Splitu, a prema informacijama iz policije, nitko nije ozlijeđen.

- Oko 17,30 sati dobili smo dojavu da je u Žnjanskoj ulici razbijeno vjetrobransko staklo na kombiju, ali prema našim prvim saznanjima, nema ozlijeđenih - rekla je za Hinu glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Antonela Lolić, dodajući kako je na teren izašla policija kako bi utvrdila okolnosti u kojima se to dogodilo.

OSNOVALI PODRUŽNICU Zekanović: U Splitu ćemo imati svog kandidata za ove izbore

Iz koalicije Ujedinjene desnice, koju čine HSP i Hrvatski suverenisti, izvijestili su kako je nepoznati počinitelj opekom pogodio kombi koji je preko razglasa puštao njezine promidžbene poruke.

- Za upravljačem kombija bio je Jakoslav Rojnica, bivši politički zatvorenik Golog otoka, koji je u tom logoru proveo tri godine i jedan dan, a u ovom je napadu pretrpio šok - izjavio je kandidat te koalicije za splitskoga gradonačelnika Mario Popović.

Po njegovim riječima, čovjek koji je robijao za Hrvatsku 'sad je doživio napad i bio životno ugrožen'. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 14.05.2021.

    Split je uvijek bio slobodarski grad

  • samoproglašena_antifukarica 14.05.2021.

    to je ta poznata tolerancija i otvoreni um levicara

  • TAKE IT BACK 14.05.2021.

    Što se sve ne čini za pokoji poenčić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare