News

Komentari 15

Split: Napali kombi Ujedinjene desnice, nitko nije ozlijeđen

Split: Napali kombi Ujedinjene desnice, nitko nije ozlijeđen

Kombi koji je služio za predizbornu promidžbu kandidata Ujedinjene desnice za gradonačelnika Splita Marija Popovića napadnut je u četvrtak poslijepodne. Nema ozlijeđenih, a očevid je u tijeku

Kombi Ujedinjene desnice napadnut je u četvrtak poslijepodne u Splitu, a prema informacijama iz policije, nitko nije ozlijeđen.

- Oko 17,30 sati dobili smo dojavu da je u Žnjanskoj ulici razbijeno vjetrobransko staklo na kombiju, ali prema našim prvim saznanjima, nema ozlijeđenih - rekla je za Hinu glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Antonela Lolić, dodajući kako je na teren izašla policija kako bi utvrdila okolnosti u kojima se to dogodilo.

Iz koalicije Ujedinjene desnice, koju čine HSP i Hrvatski suverenisti, izvijestili su kako je nepoznati počinitelj opekom pogodio kombi koji je preko razglasa puštao njezine promidžbene poruke.

- Za upravljačem kombija bio je Jakoslav Rojnica, bivši politički zatvorenik Golog otoka, koji je u tom logoru proveo tri godine i jedan dan, a u ovom je napadu pretrpio šok - izjavio je kandidat te koalicije za splitskoga gradonačelnika Mario Popović.

Po njegovim riječima, čovjek koji je robijao za Hrvatsku 'sad je doživio napad i bio životno ugrožen'. 

Najčitaniji članci