To je to što me zanima!

Ivica Puljak: Neki od naših kolega su rekli da bi više vremena, mislim da je to u redu

Novi gradonačelnik Splita Ivica Puljak nema većinu zastupnika u gradskom vijeću, a prvi sastanak trajao je svega sedam minuta. Šuškalo se o koaliciji s Mostom, ali oni su ostali suzdržani
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Splita Ivica Puljka i njegov zamjenik Bojan Ivošević danas nisu skupili većinu u gradskom vijeću te vijeće nije konstituirano. Šuškalo se o kolaciji sa Mostom, ali oni su ovaj put ostali suzdržani. 

Novi pokušaj konstituirajuće sjednice održat će se u roku 30 dana.

'PUNO BABA, KILAVO DIJETE' Još ništa od splitskog Gradskog vijeća i predsjednika vijeća

Vijećnik Centra obavijestio je na sjednici da se nisu dogovorili ni oko mandatne komisije, ni one za izbore i imenovanja.  Pročelnica ureda grada je to uvažila.

POZDRAVILI REAKCIJU PLENKOVIĆA Europska židovska udruga pozvala nove splitske gradske čelnike da osude antisemitizam

Željko Kerum zamrzava svoj mandat i splitskom Gradskom vijeću, a zamijenit će ga Lidija Bekavac. Igor Stanišić u prošlom sazivu bio je predsjednik Gradskog vijeća, a sada zauzima ulogu predsjednika kluba vijećnika HGS-a.

- Uzeli smo malo vremena da učvrstimo okvir suradnje i da bismo na tim temeljima započeli projekte za dobrobit građana. Ono što jest definirano je malo bolja uloga predsjednika Gradskog vijeća, očekujem da ćemo sjednicu imati svaki mjesec u točno određenom terminu - rekao je Puljak.

ISPADI USIJANIH GLAVA Puljak o napadima na strance u Splitu: Nećemo biti na glasu kao grad slučaj radi nasilne manjine

- Partneri su zaželjeli malo više vremena, imamo pet različitih opcija, i mislimo da je bolje tako nego da se svi ne osjećaju ugodno - dodao je.

- Mi smo političari koji su već krenuli s ispunjavanjem obećanja  Uštedjeli smo nekoliko stotina tisuća kuna kroz rupe kroz koje su novci odlazili - otkrio je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ilmare 21.06.2021.

    Mislim da bi najbolje bilo ići na nove izbore. Je košta ,ali manje štete bi bilo .nego sa ovakvim izborom. Da Puljak najavi nove izbore ,svi bi se brzo dogovorili... 

  • Puno Bonace 21.06.2021.

    Mozda san infiša ali mi se pari da su i Čistoća i Cestar malo pojačali radove i profesionalnost.

  • Lavljeoči 21.06.2021.

    Most postaje žetončič ljevičarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare