To je to što me zanima!

Splitski SDP miče stari kadar koji ne odgovara Milanoviću?

Ovotjedna smjena Vesne Perak Bone s mjesta tajnice splitskog Gradskog odbora tumači se kao početak čistke starih stranačkih kadrovika koji smetaju Zagrebu
Vidi originalni članak

Ovotjedna smjena Vesne Perak Bone, gradske vijećnice SDP-a u Splitu, s mjesta tajnice splitskog Gradskog odbora tumači se kao početak čistke starih stranačkih kadrovika koji smetaju zagrebačkoj središnjici. No, Perak Bone je to opovrgla. Kazala je da odlazi s funkcije jer treba mjesto prepustiti mlađima. Kako god bilo, nakon lokalnih izbora očekuje se i povlačenje dugogodišnjeg predsjednika splitskog ogranka Marina Jurjevića. On je na prošlim stranačkim izborima u Splitu dobrano potukao protukandidata Ranka Ostojića, kojeg je podržavao  Zoran Milanović.

- Povlačim li se s mjesta predsjednika splitskog SDP-a ili ne, saznati će se na vrijeme. Ne bih još ništa o tome govorio - kazao je Jurjević.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mily 01.02.2013.

    Moja je želja da se svi okrenemo mladima. Dajte mladi, kandidirajte se, a mi da vas biramo. Da vam damo povjerenje. Možda nešto i uspijete. Ali, i ako pogriješite, nećete sigurno namjerno. Ali svi ovi ne da su griješili, nego su to radili proračunato, sa namjerom, i neka idu, neka idu, svi.

  • polo90 31.01.2013.

    Uistinu mi vas je žao "STARE KOMUNJARE"sve če vas zoki sahraniti.

  • DavorMilaković 31.01.2013.

    konačno su svatili starci u penziju nadam se da ide i Linič I misica ministrica jer rade samo štetu svojim radom i ljepotom

Komentiraj...
Vidi sve komentare