To je to što me zanima!

Sretnici iz Zagreba isplatili jackpot od 1,7 milijuna kuna: 'Nisam vjerovala, kupit ću stan'

Uvijek uplaćuje na istom mjestu u Martićevoj 70 u Zagrebu te uvijek igra iste brojeve koji svaki za sebe imaju posebnu važnost. Prije osvajanja ovog dobitka i nije bila uvjerena da će baš nju dotaknuti sreća
Vidi originalni članak

Sretnici iz Zagreba na račun je sjelo skoro 1,7 milijuna kuna koje je osvojila u igri Loto 7 Hrvatske lutrije.

- Već dugo vremena želja mi je bila kupiti veći stan i sada je to moguće. Hvala Lutriji na ispunjenju moje velike želje - rekla je dobitnica koja je, 27. svibnja, pogodila kombinaciju brojeva za 6+1 dobitak i osvojila 1.674.291,90 kuna. 

Uvijek uplaćuje na istom mjestu u Martićevoj 70 u Zagrebu te uvijek igra iste brojeve koji svaki za sebe imaju posebnu važnost. Prije osvajanja ovog dobitka i nije bila uvjerena da će baš nju dotaknuti sreća, no Loto 7 je igra na sreću – ovog puta se posrećilo baš njoj.

MILIJUNAŠI IZ NAŠICA Bračni par bez najave došao u Lutriju po svojih 10 milijuna kuna: 'Prvo ćemo na ručak!'

Kaže kako je gledala izvlačenje brojeva tog 43. kola.

- Sasvim slučajno sam na TV-u pratila izvlačenje brojeva uživo. Poslije sam još nekoliko puta provjeravala jesam li to stvarno ja pogodila dobitnu kombinaciju za ovaj super dobitak, ali bez euforije, bila sam potpuno sabrana.

Na kraju je poručila: 

- Zadovoljna sam i sretna, a prvo što ću poduzeti je potraga za odgovarajućim stanom. Nastavljam s igrom - osim Lota 7, igram Eurojackpot i Loto 6 jer za one koji igraju uvijek postoji mogućnost dobitka - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Provokator2322 16.06.2020.

    HL treba boljeg pisca za "izjavu dobitnika", zvuče neuverljivo.

  • Josip33 16.06.2020.

    Realna cijena u ZG je 200000kn, Sve preko je porez za ovce.

  • EmillePalka 16.06.2020.

    Godinama igram 7-cu. Izrazito rijetko propustim uplate. Najveće iznose koje sam do sada dobijao su nekolicina petica i četvorki tijekom godine. Ali, najmanje u šest. sedam slučajeva sam ''trebao dobiti'' šesticu upravo u onim kolima u kojima iz nekog razloga nisam uplatio. Drugo, nikada osobno nisam sreo osobu, niti čuo komentar treće osobe, o nekom tko je dobio neki značajniji dobitak. Osim za slučaj od prije otprilike 15-ak godina: priču iz druge ruke o čovjeku koji je dobi na 7-ci milijunski iznos, ali se za njega tužakao HL. Nisu mu htjeli isplatiti jer je uplata izvršena pred samo zatvaranje uplatnog mjesta. O sekundama je bila riječ. Dakle, jedini za koga sam čuo da je dobio sudski se morao izboriti za svoj dobitak. Moguće da se HL ovim sudskim postupkom više odala, u stilu - kako je mogao dobiti netko za koga mi ne znamo da je trebao dobiti? Eh da, sve je moguće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare