News

Komentari 50

Bračni par bez najave došao u Lutriju po svojih 10 milijuna kuna: 'Prvo ćemo na ručak!'

Bračni par bez najave došao u Lutriju po svojih 10 milijuna kuna: 'Prvo ćemo na ručak!'

U Hrvatskoj lutriji su sretne dobitnike čekali od 13. svibnja kada su osvojili jackpot od deset milijuna kuna. Kako su rekli, nisu očekivali nikakav dobitak, pa nisu posebno šokirani

Bračni par iz Našica došao je krajem prošlog tjedna bez najave podignuti svoj dobitak od 10 milijuna kuna. U Hrvatskoj lutriji su se iznenadili  jer su samo došli bez ikakve najave. U Lutriji su očekivali da će prvo zvati i raspitati se kako do svojih milijuna koje su osvojili 13. svibnja.

Bračni par se otada nije žurio podići svoj milijunski iznos.

- Nisam očekivao dobitak pa nisam šokiran niti posebno uzbuđen. Zakasnio sam na TV izvlačenje tako da nisam odmah znao da sam baš ja sretni dobitnik, polovio sam samo pola brojeva i tek sam za koji dan shvatio da sam osvojio Jackpot - izjavili su dobitnici koji nemaju svoje omiljeno prodajno mjesto za igru, nisu redovni igrači i nemaju svoje sretne brojeve. 

- Taman sam se smirila i sada na blagajni ponovo me obuzima neko uzbuđenje. Veliki je to novac. Na što ćemo potrošiti dobitak? Koliki god popis napraviš, još uvijek ostaje puno novca za trošiti - dodala je gospođa te rekla kako će iznos svakako podijeliti najužoj obitelji. 

Nakon što su došli po osvojeni iznos par se uputio na ručak, te će s vremenom odlučiti što će s novcem, a poručili su drugima da nastave s igrom. 

Najčitaniji članci