To je to što me zanima!

Srpska doktorica: Svi koji su u Hrvatskoj bolje da se vrate kući

Apeliramo na građane koji su u susjednim zemljama da se vrate do petka u 18 sati, jer ćemo nakon toga imati drugačiji režim, rekla je doktorica Darija Kisić Tepavčević, članica kriznog stožera
Vidi originalni članak

U Srbiji razmišljaju uvesti obaveznu karantenu od 10 dana za sve koji se vraćaju s odmora iz Hrvatske, Crne Gore i Bosine i Hercegovine, piše Kurir.

- Imamo silazni trend novooboljelih, ali u pojedinim situacijama imamo viši postotak zaraženih u odnosu na prošli tjedan. Radi se o zemljama u okruženju, Crna Gora je 3. po broju porasta zaraženih, a dosta naših građana je tamo - rekla je liječnica Darija Kisić Tepavčević, članica kriznog stožera, nakon sastanka u Beogradu.

Vratite se do petka u 18 sati

Iz srpskog stožera su apelirali na građane koji su na odmoru u susjednim zemljama da se vrate do petka u 18 sati.

- Nakon 18 sati u petak imat ćemo drugačiji režim i zato apeliramo na naše građane da se do tafa vrate. Uvest ćemo nadzor za sve putnike kako bismo smanjili rizik zaraze. Nador podrazumujeva dinamiku javljanja nadležnim službama kako bismo spriječili unos virusa u zemlju - dodaje doktorica Darija Kisić Tepavčević.

STOŽER OBJAVIO NOVE PODATKE U Hrvatskoj 65 novooboljelih od korone, troje pacijenata umrlo

Srbija proteklih dana bilježi blagi porast zaraženih što je, kako je objavilo njihovo ministarstvo zdravstva, posljedica povratka građana s godišnjeg odmora.

Apeliraju na građane koji se vraćaju s godišnjeg da budu solidarni te da smanje kretanje u prvih tjedan dana po povratku.
 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • hrvojeu 15.09.2020.

    Odite za Srbiju kadavas mama zove, vamo vam mjesto nije.

  • Vukovar90 15.09.2020.

    Iz tvojih usta u srpske usi.

  • Mislim stvarno? 15.09.2020.

    Kako me ovo podsjeća na Bibliju, brzo svako u svog grad, radi popisa stanovista. Ovaj put bez popisa, jer su i Srbina i Hrvatima svi pobjegli, sad im ostaje samo virus, koji trci, skace, leti, pliva i siri se pogledom. Konacno ce svi doci na svoje, ciste drzave bez multukulturalnosti za koju se svi tako lijepo zalazu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare