To je to što me zanima!

Srpski hakeri napali hrvatske pravaše, a Anonymousi Vladu

Nakon vremena rada i istraživanja došli smo do zaključka da nam je dosta! Dosta nam je izrabljivanja, laži i prevara. Dosta nam je korupcije, kažu Anonymous Croatia
Vidi originalni članak

Anonymous Croatia su opet napali stranicu Hrvatske Vlade. 

Na stranici su ostavili poruku u kojoj između ostalog piše: "Ovo je poruka koju ostavljamo vama te svim hrvatskim državljanima!. Nakon vremena rada i istraživanja došli smo do zaključka da nam je dosta! Dosta nam je izrabljivanja, laži i prevara. Dosta nam je korupcije, obmana te ostalih afera koje su zavladale RH! Ovom porukom želimo probuditi narod Hrvatske i pokazati im da uvijek postoji način! Da uvijek postoji nada! Ovo je tek početak!"

Tesla tim hakirali stranicu HČSP-a

Tesla tim – hakerska skupina iz Srbije, već je drugi put u desetak dana hakirala je  službenu web stranicu HČSP-a. 

- Prošli put su nakon nas, hakirali i stranicu HBK, o čemu su izvijestili neki mediji. Nama ne treba priznanje od Srba za našu politiku, ali to što su upravo HČSP prepoznali kao istinsku hrvatsku državotvornu stranku, dovoljno govori samo za sebe. Srbima očito nema pomoći, i sama pomisao na suverenu i samostalnu Hrvatsku za njih je crvena krpa, a to što se određuju prema nama svjedoči o nedostatku i minimalne nacionalne svijesti kod toga plemenskoga naroda, koji je jedini u Europi kao zakržljali narod zaostao još u 19. stoljeću. Srbi nikako ne žele shvatiti da su i oni postali samostalna državica, doduše sve manja, pa im ovom prigodom s izvjesnim zakašnjenjem čestitamo na samostalnosti. Ali kako još ništa nisu naučili, slijedi im daljnje smanjivanje teritorija. HČSP naime podržava odcjepljenje Vojvodine, ne samo zbog toga da bi Srbija bila manja, nego suosjećamo s tamošnjim življem, jer im nije lako živjeti u zajedničkoj državici s ovako dezorijentiranim i iskompleksiranim narodom - piše u priopćenju Josipa Miljaka, predsjednika HČSP-a.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • synclose_1 26.02.2013.

    Jedan veliki bravo i jednima i drugima.

  • PetarHajdić 25.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • krifa 25.02.2013.

    Kako ce nas napast kad 80 proceneta nasih ministara i nezna moristit comp ne upalit pa il poslat e mail a kao kod srba je bolja situacija istim otpadom i oni vjeruju jer nemogu drukcije kao ni mi jer nismo Bugari-Grci-Spanjolci da izadjemo na ulice bolje preko compa sve obavit i ovo je pogreska sigurno to nasi NESPOSOBNI IZ VLADE usrali posto se neznaju koristit pa ajde Srbi nas napadaju a oni cuvaju koze i ovce a na istoj ste razini vidi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare