News

Komentari 41

Srpski hakeri napali hrvatske pravaše, a Anonymousi Vladu

Srpski hakeri napali hrvatske pravaše, a Anonymousi Vladu

Nakon vremena rada i istraživanja došli smo do zaključka da nam je dosta! Dosta nam je izrabljivanja, laži i prevara. Dosta nam je korupcije, kažu Anonymous Croatia

Anonymous Croatia su opet napali stranicu Hrvatske Vlade. 

Na stranici su ostavili poruku u kojoj između ostalog piše: "Ovo je poruka koju ostavljamo vama te svim hrvatskim državljanima!. Nakon vremena rada i istraživanja došli smo do zaključka da nam je dosta! Dosta nam je izrabljivanja, laži i prevara. Dosta nam je korupcije, obmana te ostalih afera koje su zavladale RH! Ovom porukom želimo probuditi narod Hrvatske i pokazati im da uvijek postoji način! Da uvijek postoji nada! Ovo je tek početak!"

Tesla tim hakirali stranicu HČSP-a

Tesla tim – hakerska skupina iz Srbije, već je drugi put u desetak dana hakirala je  službenu web stranicu HČSP-a. 

- Prošli put su nakon nas, hakirali i stranicu HBK, o čemu su izvijestili neki mediji. Nama ne treba priznanje od Srba za našu politiku, ali to što su upravo HČSP prepoznali kao istinsku hrvatsku državotvornu stranku, dovoljno govori samo za sebe. Srbima očito nema pomoći, i sama pomisao na suverenu i samostalnu Hrvatsku za njih je crvena krpa, a to što se određuju prema nama svjedoči o nedostatku i minimalne nacionalne svijesti kod toga plemenskoga naroda, koji je jedini u Europi kao zakržljali narod zaostao još u 19. stoljeću. Srbi nikako ne žele shvatiti da su i oni postali samostalna državica, doduše sve manja, pa im ovom prigodom s izvjesnim zakašnjenjem čestitamo na samostalnosti. Ali kako još ništa nisu naučili, slijedi im daljnje smanjivanje teritorija. HČSP naime podržava odcjepljenje Vojvodine, ne samo zbog toga da bi Srbija bila manja, nego suosjećamo s tamošnjim življem, jer im nije lako živjeti u zajedničkoj državici s ovako dezorijentiranim i iskompleksiranim narodom - piše u priopćenju Josipa Miljaka, predsjednika HČSP-a.

Najčitaniji članci