To je to što me zanima!

Srpski mediji: Matejev mobitel mogao je poslati signal čak i ako je bio dva metra pod vodom

Navodno je mobitel Mateja Periša, koji je nestao u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca, zadnji signal poslao s Velikog ratnog otoka. Izvor Kurira tvrdi kako je to moguće čak i ako je bio na dubini od dva metra
Vidi originalni članak

Srpski mediji su u ponedjeljak javili kako je policija preko baznih stanica locirala posljednji signal mobitela Mateja Periša te je navodno odaslat s Velikog ratnog otoka na ušću Save u Dunav. 

Kako tvrdi izvor Kurira, moguće je da mobitel šalje signal iako je u vodi. 

'ŠMRKALA JE SA STOLA' Opisao što se događalo u klubu u vrijeme kad je Matej nestao: 'Nisam to više mogao gledati'

- Telefon, pogotovo ovi noviji modeli, ako padne u vodu, može davati signal. Međutim, samo ako je na dubini do dva metra. Ako padne dublje, signal se gubi i ne može se locirati - objasnio je. Dodaje i kako je moguće da je signal registriran na Velikom ratnom otoku jer je tamo voda plića. 

KOLAJU LAŽNE INFORMACIJE Nestanak Mateja Periša: Lažna intimna snimka i pet najvećih nelogičnosti u cijelom slučaju

Kurir javlja da je istraga premještena prema Smederevu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako je zbog loših vremenskih uvjeta potraga otežana, ne namjeravaju odustati od potrage za Splićaninom - rekao je i dodao kako je voda vrlo hladna i mutna, što dodatno otežava posao.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tidamtidam 12.01.2022.

    Nemojte biti naivni!!

  • Zgstrong90 11.01.2022.

    Iako je u srpskim tabloidima koje mahom kontrolira Aleksandar Vučić od početka građen narativ prepun difamacijskih informacija o "lakomislenom Splićaninu koji je uslijed konzumacije droge samoinicijativno skočio u Savu i utopio se", pokazalo se da priča ipak nije toliko jednostavna. U tom smislu, neslužbeno doznajemo od izvora bliskog istrazi, policija je počela graditi skicu o mogućem obračunu između pripadnika Grobara i Splićanina Mateja. U klubu i oko kluba bilo je više incidenata, a što su u razgovoru za Večernji list potvrdili Matejevi prijatelji i njegova djevojka. Navodno je do okršaja ekipe iz Splita i jedne ekipe iz Zadra došlo zbog računa za nekoliko boca Jamesona i Black Johnnie Walkera, pri čemu su reagirali i zaštitari. Stoga je nepoznato zašto je srpska policija kazivala da nikakvog incidenta nije bilo. To je probudilo sumnju javnosti da se nešto pokušava prikriti zbog političkih konotacija.

  • Brankec 12 11.01.2022.

    Sad je kasno za lokaciju to su trebali prvi dan napraviti oni nakon 10 dana to javljaju stari moj ja sam znao i ako je oso u beograd policija je ta koja loze sve rijesit ce se to za koji dan ali opao sam. Nije to sam siguran ispitat drustvo iz zadra i one koji su ga vidjeli posljednji put mpzda grijesim mozda je zbilja ziv i ja bi volio ali tesko 

Komentiraj...
Vidi sve komentare