To je to što me zanima!

Iz ovog užasa šestoricu izvukli žive, golman je umro u bolnici

Avion koji je prevozio 9 članova posade i 72 putnika, uključujući i brazilsku nogometnu momčad Chapecoense, srušio se na putu od Bolivije do Kolumbije
Vidi originalni članak

Zrakoplov koji je prevozio nogometnu momčad Chapecoense srušio se u Kolumbiji, potvrdila je lokalna policija. Avion je ukupno prevozio osamdeset i jednog putnika. Srušio se na putu za kolumbijski grad Medellin, prenosi Guardian.

13:38 Glasnogovornik nogometnog kluba Chapecoense je potvrdio da je preminuo i golman Danilo u bolnici.

Brazilski predsjednik Michel Temer je proglasio tri dana žalosti zbog poginulih putnika. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Argentina je prije nešto više od dva tjedna gostovala kod Brazila u južnoameričkim kvalifikacijama za SP, a Leo Messi i društvo putovali su istim ovim avionom koji se srušio u Kolumbiji, navodi katalonski Sport.

12:40 Navijači brazilskog Chapecoensea spontano se okupljaju pred stadionom nakon što su saznali vijest da je gotovo cijela momčad poginula u padu aviona.

12:20  Brojni svjetski klubovi i igrači na svojim su stranicama objavili priopćenja sućuti. 

- Podrška obiteljima i prijateljima poginulih igrača. Ovo je tužan dan za nogomet - napisao je Rakitić.

11:30 Brazilski mediji pišu kako igrači Chapecoensea nisu ni trebali biti na kobnom letu. Prije dva dana igrali su protiv Palemirasa u brazilskom prvenstvu, a zatražili su dozvolu za čarter za izravni let na finale protiv Atletica.

11:19  Ruschel je pretrpio višestruke prijelome, slomio kuk i ozlijedio glavu, ali je bio pri svijesti kad su ga spašavali. Neprestalno je pitao za svoju obitelj.

10:15 Medellinska policija je potvrdila da je u avionskoj nesreći poginulo 76 ljudi, a pet ih je preživjelo te se nalaze u bolnici.

9:48 Akciju na terenu otežava jaka kiša. Još nema službene potvrde o broju preživjelih. 

9:42 Kolumbijska agencija za civilno zrakoplovstvo je objavila na svojoj službenoj Facebook stranici popis putnika.

9:00 Preživjela je jedna stjuardesa, nogometaš Jakson Follmann, kao i fizioterapeut Rafael Gobbato. 

Nogometni Kup Južne Amerike je otkazan. 

08:15 Preživjele vode u kliniku San Juan de Dion u obližnji grad La Ceja. Potvrđeno je da su među preživjelima i nogometaši Marcos Danilo i Alan Ruschel, koji su sjedili jedan do drugoga u avionu.

8:00 Vlasti javljaju da ima barem šest preživjelih. Prve informacije govore da je jedan od preživjelih i nogometaš Alan Ruschel. 

07:45 Iz Medellinskog međunarodnog aerodroma kažu da je zrakoplov krenuo iz Bolivije. Nije poznato koliko je žrtava. Lokalni mediji prenose informaciju da je avion prevozio cijelu nogometnu momčad Chapecoense iz Brazila koji su trebali igrati finale Copa Sudamericana protiv Atletico Nacionala u srijedu u Medellinu.

Gradonačelnik Medellina Federico Gutierrez kaže ne isključuju mogućnost da ima još preživjelih. Zrakoplov se navodno srušio zbog kvara i problema s električnom energijom.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • jakolishe 29.11.2016.

    sramotno pisati samo i isticati samo smrt nogometasa kao da su ostali zivoti i ljudi manje vrijedni !! sramota drustva u kojem zivimo !! no sami smo si krivi za to !!

  • Licitarsko_srce 29.11.2016.

    Žalosno, tako mladi ljudi

  • nokia010 29.11.2016.

    Velika tragedija! Sreca sto ima prezivelih, nadam se da nisu u smrtnoj opasnosti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare