To je to što me zanima!

Staford grizao staricu do smrti, susjedi otkrili detalje napada: 'Čuo je lavež psa i sve prijavio'

Ispred ulaza gdje se dogodila stravična tragedija ostavljeni su lampioni. Susjedi su užasnuti.
Vidi originalni članak

U zadarskom naselju Bulevar pas pasmine staford usmrtio je 82-godišnju staricu, potvrdili su iz policije nakon obavljene obdukcije. Priveden je vlasnik psa, inače član obitelji preminule starice. 

Neslužbeno doznajemo da se radi o unuku starice.

UHITILI SU UNUKA? Užas u Zadru: Pas do smrti izgrizao staricu (82) u stanu

Ispred ulaza gdje se dogodila stravična tragedija ostavljeni su lampioni. Susjedi su užasnuti.

- Znam o kome se radi. Taj staford je više puta koliko sam čuo bio u stanu kod starice i nemam informaciju da li je bio agresivan. Priča se da je sad prvi put ostavljen na samo s njom, no drugi kažu da to nije istina. Navodno je susjed čuo lavež i prijavio, ali tko će znati što je zapravo bilo. Ono što je sigurno jest da je starica tragično stradala i da je to velika tuga za sve - rekao je za Večernji list jedan od susjeda kojeg su zatekli na mjestu tragedije. 

Policijski službenici Policijske uprave zadarske izvjestili su u srijedu ujutro da se u suradnji s nadležnim županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, u službenim prostorijama policije provodi kriminalističko istraživanje nad jednim hrvatskim državljaninom u svezi kaznenog djela iz domene kaznenih djela protiv opće sigurnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • liliZG2.0 01.02.2024.

    vidim da se brišu komentari koji nisu prema agendi...... prvo, ja sam za to da se zabrani držanje ovakvih pasa svima, jer po mom sudu, takve pse imaju ljudi koji ne bi prošli psihotest....... a sada kao vražji odvjetnik počet ću pretpostavljati jer sve procjene su zapravo pretpostavke.... zamislimo situaciju, staroj ženi je pozlilo , pada na pod, pas ju pokušava na jedini način koji zna podignuti na noge ili probuditi , grize je i laje da obavijestiti nekog neka dođe...  mislite li i vi da je to jedan od mogućih scenarija?

  • 01.02.2024.

    Vlasnik tog konkretnog psa je konjina koja je na svim drogama, ne znamo kako više prolazi testove za otići u vojsku. Tog psa je redovno napušava a on sam je na crtama i ko zna čemu. Psu nije bio posvećen nimalo, redovno bi ga mlatio i ustvari nije kompetentan za čuvati nacrtanu ovcu a kamo li takvu pasminu. Svatko tko je iz Zadra zna da je taj lik teški debil, dužan čitavom gradu i sve u svemu veoma problematična persona. Žao mi je te jadne bakice jer je gotovo čitav život uz tu obitelj propatila.

  • Lasstena 01.02.2024.

    )))))))) Dobrodošli u najbolji intimni klub - - - - Top25.fun

Komentiraj...
Vidi sve komentare