To je to što me zanima!

Dozvola nije potrebna: Bandić može graditi park na Savici

Nismo protiv uređenja parka, ali smo protiv uređenja parka na ovaj način. Tri zahtjeva zapravo imamo: želimo očuvanje javne površine, želimo javni natječaj..., poručuju stanovnici
Vidi originalni članak

Nakon što je Ministarstvo graditeljstva za 24sata potvrdilo kako je projekt gradnje rekreacijskog parka na zagrebačkoj Savici legalan te kako nema potrebe za postupanjem građevinske inspekcije, članovi inicijative 'Čuvamo naš park' sazvali su konferenciju za medije.

POGLEDAJTE VIDEO:


- Saznali smo da je ovdje danas izašao ispektor, koji nam se čak nije ni javio iako smo ga mi pozvali - rekla Nevenka Trumbetaš Bakić.

- Nismo protiv uređenja parka, ali smo protiv uređenja parka na ovaj način. Tri zahtjeva zapravo imamo: želimo očuvanje javne površine, želimo javni natječaj i želimo da se stanovnici uključe u odlučivanje o parku - zaključio je na konferenciji Igor Kramarić.

 

Članovi Inicijative "Čuvamo naš park" u parku Trnjanska Savica organizirali su neprekidno 24-satno dežurstvo, a jutro u parku provode mirno, bez bagera i kamiona, ali uz nekoliko policajaca koji su također dežurni na Savici.

Jutro u parku je mirno, bez bagera i kamiona, bez djelatnika Zrinjevca, bez predstavnika Gradske uprave i bez zaštitara, uz tek nekoliko policajaca koji dežuraju, izvijestili su u utorak iz inicijative "Čuvamo naš park".

Građani su u ponedjeljak spriječili pokušaj zagrebačke Gradske uprave da počne s preuređivanjem parka na Trnjanskoj Savici u rekreacijski park.


 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • fićo80 26.04.2017.

    Hrpa levata predvođena novim pernarom (tomašević) ne može shvatiti da je vrijeme šetanja cucaka po hebenoj praznoj livadi koju kao brane, prošlo....i što na kraju, ovi koji se sad bacaju pred bagere sutra će lagano gledati kako tomašević uživa u svojoj političkoj karijeri i masnoj plaći koju su mu i oni priskrbili svojim djelovanjem, jer lik je skužio kao i uzor mu pernar, da je najlakše do love ak uopće ne radiš, dovoljno je samo baviti se politikom

  • Leopoldzombi2 26.04.2017.

    Vrag ti zel Bandića i tu njegovu prćiju....Idem ja u Dublina nema tam nikakih policajcov ni srušenih parkov...pol štiri sam se dogovoril z dečkima....pobegel bum Bari prek koprivija, makar se ves požgem al tu mi je plot jedino zjahani...valjda do zutra dojdem u Irsku jer dok idem z Blaužom i Slavekom to hude završi....al nema veze, valjda bumo emigrirali.....;)

  • Berger117 26.04.2017.

    može i kaj mu pak moreju ;XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare