To je to što me zanima!

Stazić: HDZ pljačkao Hrvatsku, takvu stranku bi trebalo ugasiti

Dok SDP-ovci smatraju kako je HDZ osramotio zemlju, a više od materijalne štete napravili su štetu profesiji, HDZ-ovci vjeruju da nisu odgovorni i vjeruju u žalbu
Vidi originalni članak

HDZ-ovci u Saboru nisu bili pretjerano raspoloženi komentirati nepravomoćnu presudu u slučaju Fimi medija. 

Gordan Jandroković (HDZ) kazao je da je predsjednik stranke o tome rekao sve što je trebalo reći. Na pitanje je li se prepoznao u riječima sutkinje Ivane Čalić nije želio odgovoriti. 

Na pitanje hoće li se ova presuda, bez obzira na to što nije pravomoćna, odraziti na iduće izbore Davorin Mlakar (HDZ) je rekao: 'Svaka presuda se odražava na volju birača, ali nadam se ova može i pozitivno odraziti na naše birače - kazao je.

Mlakar: Zašto bih se ja prepoznao u riječima sutkinje Čalić?

Pitanje je li se prepoznao u riječima sutkinje da su odgovorni i oni koji su okretali glavu i spuštali pogled, Mlakar smatra vrlo čudnim.

- Mislim da me sutkinja nije spomenula, mislim čak da je rekla da članovi HDZ-a nisu odgovorni i ne znam zašto bih se ja prepoznao - izjavio je.

Mlakar vjeruje da se nepravomoćna presuda neće potvrditi i napomenuo je da ona ima manjkavosti na koje će ukazati u žalbenom postupku.

Stazić: HDZ i Sanader osramotili su cijelu Hrvatsku

Nenad Stazića (SDP) kazao je da je iz nepravomoćne presude HDZ-u vidljivo da su ne samo HDZ nego i njihov bivši predsjednik osramotili cijelu Hrvatsku. Napomenuo je da nije toliko problem materijalna šteta, koju će morati nadoknaditi, već su proizveli štetu ugleda politike i političara.

- Nema danas prezrenijeg posla od posla političara. Tome su krivi oni. Iznevjerili su povjerenje i onih koji su za njih glasali, ali urušili su povjerenje u politiku kao pošten rad za javno dobro. I to je šteta koju će teško biti ispraviti. Morat ćemo se svi truditi da taj njihov grijeh popravimo u javnosti - kazao je.

'Prestrašno je da Karamarko odbija prihvatiti presudu'

Neprihvatljivo mu je što predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko odbija prihvatiti presudu te napominje da čovjek koji sutra planira biti premijer kaže da ne želi poštivati pravni sustav ove zemlje.

- To je prestrašno - rekao je.

Upitan može li HDZ ako se ova presuda i potvrdi nastaviti dalje normalno funkcionirati. Stazić smatra da bi oni trebali prestati funkcionirati bez obzira na konačnu presudu. 

'Takva stranka bi se trebala ugasiti'

Podsjetio je da u obrazloženju suda stoji sa su oni s Fimi Medijom počeli 2003. godine odnosno odmah čim su stupili na vlast.

- Oni su imali plan, oni su se borili da dođu na vlast da bi mogli opljačkati zemlju. To je prestrašno. Takva stranka bi se trebala ugasiti - zaključio je SDP-ovac.

Idi na 24sata

Komentari 641

  • Ilija Lopar 14.03.2014.

    pozdrav admine samo nesto me zanima kome ove novine sluze nama nmarodu za citanje ili politicarima cim spomenemo rjec o politici odma lupas minuse pravo da ti kazem niste vi jedcine novine da mi moramo vas citati za ove dvije starnke za mene su iste koja je gora nisam siguran nijedna mi nije donjela dobro toliko mi je lijepo bilo pod vodstvom hdz da sam morao otici trbuhom za kruhom a zovu nas da se vratimo I ulazemo samo neznam usto ulagati

  • fijuman 14.03.2014.

    Staziću vi izgleda živite u magli, pa već 24 godine sve stranke na vlasti i oporbe sustavno dozvoljavaju pljačku i otimačinu hrvatskog naroda a tom prilikom se deklarativno zauzimaju protiv kriminala dok s druge strane dopuštaju pretvorbeni i drugi ini i koruptivni kriminal. Da je hrvatskom narodu dobro ne bi bilo toliko nezaposlenih i kopača kontejnera.

  • Komunjarska Glasačka Goveda 14.03.2014.

    ovog stazića bi trebalo ugasit, horor je za ljudske oči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare