To je to što me zanima!

Operacija uspješna! Stephanie ne trpi bolove i već se smiješi

Stephanie Milda (5) operirali su u Chicagu sedam sati. Liječnik je rekao kako druga operacija možda neće biti potrebna, ali to će još točno vidjeti nakon pretraga
Vidi originalni članak

Mala Stephanie Milda (5) je noćas uspješno operirana u bolnici u Chicagu. Operacija je trajala oko sedam sati, a prema riječima liječnika ACM sindrom u potpunosti je uklonjen. 

- Tonzile malog mozga kod Stephanie su bile jako spuštene i spojene što je bio uzrok velikih problema i učestalih bolova. Uz pomoć svog tima dr. Frim ih je sada podigao i razdvojio C1 kralježak. Koliko sam uspjela shvatiti, tu kost koja je isto smetala i stvarala probleme izvadio je i likvor za sada teče normalno bez ikakvih smetnji koje su bile ranije - kazala je majka Anita. Dodala je i kako im je liječnik rekao da možda druga operacija neće biti potrebna, ali to će još točno vidjeti nakon pretraga. 

Stephanie je trenutno na antibioticima i steroidima te joj slijedi oporavak od pet do šest dana. 

- Iz narkoze se probudila sa smiješkom i rekla je da je ništa ne boli - kaže Anita. Roditelji i sestra Melanie prije operacije su dobili i stručnu pomoć bolničke psihologinje. Iz operacijske dvorane izvještavali su ih o stanju svakih sat vremena, a podršku su im pružili i brojni Hrvati koji žive u Chicagu koji su bili uz roditelje do samog kraja operacije. 

Idi na 24sata

Komentari 269

  • marnik954 12.10.2012.

    Presretan sam zbog male.

  • Slavonka52 12.10.2012.

    Brz oporavak malena i sve najbolje za daljnji zivot.

  • kukurikuu 12.10.2012.

    Bog te zivio djete kao i one koji su ti pomogli. Brzo se oporavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare