To je to što me zanima!

Stiže jesen: Iskoristite zadnje zrake sunca, od utorka kiša

U ponedjeljak će u istočnoj Hrvatskoj biti sunčano uz većinom slab istočni i jugoistočni vjetar. Najniža temperatura između 8 i 11°C, a najviša dnevna uglavnom oko 26°C.
Vidi originalni članak

Početkom ovog tjedna, polako i sigurno došao je kraj ljeta. Loše vrijeme očekuje nas u cijeloj Hrvatskoj. I dok će u ponedjeljak još biti djelomično suho i razmjerno toplo, pogotovo u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj, od utorka će kiše biti i u sjevernim krajevima, piše HRT. 

U ponedjeljak će u istočnoj Hrvatskoj biti sunčano uz većinom slab istočni i jugoistočni vjetar. Najniža temperatura između 8 i 11°C, a najviša dnevna uglavnom oko 26°C.

'ALTERNATIVNA' PROGNOZA Nekoć je padao snijeg u rujnu, no ne brinite, tjedan koji nam slijedi ne donosi ni kišu olujnu

U početku pretežno sunčano, a zatim oblačnije bit će i u središnjoj Hrvatskoj. Prema večeri malo kiše može pasti ponajprije u Karlovačkoj županiji. Jutro malo toplije od nedjeljnoga, a poslijepodnevna temperatura između 24 i 26°C.

U gorju i na sjevernom Jadranu promjenjivo, a mjestimice će pasti malo kiše ili poneki pljusak. Vjetar slab, na Jadranu ujutro uz obalu burin, danju vjetar promjenjiva smjera uz malo valovito more. Jutarnja temperatura od 7 do 11, na moru od 15 do 20°C, a najviša dnevna uglavnom između 20 i 24°C, na Jadranu od 24 do 27°C.

MALO INSPIRACIJE Top kombinacije za kišne dane: Ženstveno, udobno, praktično

Toplo će biti danju na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije, uz pretežno sunčano vrijeme. Oblačnije će biti poslijepodne i navečer, kada mjestimice može biti kiše ili ponekog pljuska, osobito u Zagori. Nakon slabe bure danju će vjetar okrenuti na jugo i jugozapadnjak.

Pretežno sunčano bit će još u ponedjeljak na jugu Hrvatske, uz najvišu temperaturu zraka između 27 i 29°C, dok će temperatura mora biti od 23 do 25°C. Ujutro će uz obalu puhati slaba bura od sredine dana jugo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DrvoJavorovo 21.09.2020.

    Napokon cemo se odmorit od kosenja trave.

  • DrvoJavorovo 21.09.2020.

    Napokon je dosao kraj vrucinama i suncu ove godine.

  • GOVORIM-istinu 21.09.2020.

    Zadnja prava zima bila je 2013, nakon toga svaka je bila slabija i slabija, a prošla je trajala 30 dana maks u Zagrebu, gotovo bez snijega i velikih hladnoća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare