To je to što me zanima!

Stiže novo nevrijeme: Popodne opet kiša, grmljavina, vjetar...

Mogući su izraženiji pljuskovi praćeni grmljavinom, koje može pratiti i pojava tuče, jaki naleti vjetra sjevenog smjera.. Zbog bure na snazi je viši stupanj Meteoalarma...
Vidi originalni članak

Nakon što je jučer dijelove zemlje poharalo nevrijeme, i danas su visoki parametri nestabilnosti, osobito na sjeverozapadu unutrašnjosti, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, prenosi N1.

Mogući su izraženiji pljuskovi praćeni grmljavinom, koje može pratiti i pojava tuče, jaki naleti vjetra sjevenog smjera.

POGLEDAJTE VIDEO: U ponedjeljak je nevrijeme poharalo sjever Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog bure i tramontane kasnije će zapuhati i sjeverozapadnjak, na snazi je viši stupanj Meteoalarma, sustava DHMZ-a, koji nas informira o potencijalno opasnim vremenskim prilikama.

VIDEO: PROLOMI OBLAKA Sjever Hrvatske pogodilo jako olujno nevrijeme: Padala i tuča!

- Djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano te razmjerno vjetrovito. Uz promjenjivu naoblaku osobito u unutrašnjosti mjestimice će biti kiše, poslijepodne i lokalnih pljuskova koji su mogući i na sjevernom Jadranu te na krajnjem jugu Dalmacije. Zapuhat će umjeren do jak sjeverni vjetar, na Jadranu i bura, ponegdje s olujnim udarima. Najviša temperatura zraka većinom između 17 i 22 °C - javlja DHMZ.

Treba, dakle, računati na vjetrovite prilike i probleme u prometu, kako pomorskom, tako i cestovnom!

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Maddog 26.05.2020.

    Sve naopako. Pa i vrijeme

  • trudimSe 26.05.2020.

    Jel to vakula veli?

  • komentator__Luka 26.05.2020.

    loše vrijeme cijeli mjesec, niti neke topline niti kiše, malo sunca, puno oblaka, vjetar, treba grijati ili je na rubu grijanja.....baš bezveze......nikak da se pošteno zagrije...........onda prošli mjesec mrazevi, krajem 3. bio i snijeg................a što se tiče grmljavine fali toga, prije jučerašnjeg dana zadnja grmljavina u veljači, čak je i u siječnju grmilo, travanj ništa................nadam se da ljeto bude bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare