To je to što me zanima!

Što je bilo, Joe? Biden je zbunio sve novim gafom: Za mene su SAD 'Asufutimaehaehfutbw'

Snimka je postala viralna, a Biden je gafom nasmijao publiku na društvenim mrežama.  Ali nije to prvi ovakav gaf. Biden je svojevremeno Harris prozvao 'Prvom damom' kada je tijekom jednog govora ona zbog suprugove bolesti morala izostati
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden (79) nije se proslavio na najnovijoj konferenciji za medije. Naime, Biden je objašnjavao s kojom riječju se mogu Sjedinjene Američke Države opisati, ali odgovor je u konačnici bio samo njemu razumljiv.

- Asufutimaehaehfutbw - slobodni je prijevod riječi koja po Bidenu definira SAD. Zbunio je time i potpredsjednicu Kamalu Harris, ali i javnost. 

Snimka je postala viralna, a Biden je gafom nasmijao publiku na društvenim mrežama.  Ali nije to prvi ovakav gaf. Biden je svojevremeno Harris prozvao 'Prvom damom' kada je tijekom jednog govora ona zbog suprugove bolesti morala izostati.

EUROPSKA TURNEJA Biden u Europi: 'Malo je vjerojatno da ću ići u Ukrajinu'

- Danas će biti malo promijene oko toga tko će biti sa mnom na govoru na Dan jednakosti plaća. Prva dama će nažalost izostati jer joj suprug ima covid - rekao je tada Biden.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • IvanDakovic_1 24.06.2022.

    Pa nije smiješno čovjek senilan i nema pojma o čemu priča jedino što može sve nas plašiti što takvog tipa sljede vlade pola Evrope bez pogovorno tko je opasniji za civilizaciju on koji nema pojma u kojoj zemlji živi ili ovi drugi

  • Nabim 24.06.2022.

    nije popio tabletu?

  • Ivoivic3 24.06.2022.

    Sta mu je caca sve radija on je jos i dobar

Komentiraj...
Vidi sve komentare