To je to što me zanima!

Strava: 'Čuli smo udarce. Tijelo žene bilo je umotano u tepih...'

Ono što sam vidio je da je žena bila umotana u tepih. Vidio sam da joj je otpala tenisica. Ne znam što se dogodilo. Je li ju netko bacio ili dovukao, rekao je stanar ispod čijeg prozora je pronađeno tijelo žene
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija u subotu oko 7.30 sati pronašla je tijelo žene u Zemljakovoj ulici u Novom Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam spavala. Čula sam kao da netko nešto vuče i zatim dva udarca. Probudilo me i uplašilo. To je bilo oko 7 ujutro. Nisam znala što se događa - rekla nam je stanarka zgrade u Zemljakovoj ispod čijeg prozora je pronađeno tijelo.

PODIGLI PLAVI ŠATOR 'Čula se svađa pa vrisak': Našli tijelo žene u Novom Zagrebu...

Njen suprug išao je pogledati što se događa. Pred zgradom su već bili Hitna pomoć i policija.

- Ono što sam vidio je da je žena bila umotana u tepih. Vidio sam da joj je otpala tenisica. Ne znam što se dogodilo. Je li ju netko bacio ili dovukao - rekao je stariji muškarac koji je još u šoku kao i njegova supruga.

Tijelo je bilo ispred ulaza u podrum koji je inače zaključan.

Stanari Zemljakove ispričali su kako se oko 5 sati čula i svađa muškaraca te vrisak. Tek su kasnije čuli sirene. Nagađaju da se ne radi o nekome od njihovih susjeda jer svi sve znaju. Kako neslužbeno doznajemo, policija je ispitivala stanare jesu li i oni čuli da netko vuče tijelo pred zgradom.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • Ćaća se Vraća 16.02.2020.

    Treba uvest doživotni zatvor za teže zločine, ali nikako ne smrtnu kaznu. Pa što normalnom čovjeku koji tuguje za ubijenim vrijedi da ubiju ubojicu, ionako ne može vratiti život ubijenog?

  • dvadesetčetverosatnivirusić 16.02.2020.

    to se lako riješi u dan dva...prvo, da li je umotana u ljevo ili desno, postoje krim razlozi ...da li je vučena od strane nogu ili glave...ako je vučena od nogu, onda je ubojica žena jer žene u 99% slučajeva bi tako vukle...ako su tragovi nogu vučitelja dublji ili plići, to govori o tjelesnoj masi ubojice...itd, itd..

  • dvadesetčetverosatnivirusić 16.02.2020.

    baba je spavala..čula je nekaj sumljivo i odmah poslala dedu van...vani je već bila policija, hitna, vatrogasci, dobrovoljno vatrogasno društvo, civilna zaštita...brz neki deda a sve im se odvija pod prozorom i sad je on kao svjedok

Komentiraj...
Vidi sve komentare