Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Strava: 'Čuli smo udarce. Tijelo žene bilo je umotano u tepih...'

Ono što sam vidio je da je žena bila umotana u tepih. Vidio sam da joj je otpala tenisica. Ne znam što se dogodilo. Je li ju netko bacio ili dovukao, rekao je stanar ispod čijeg prozora je pronađeno tijelo žene

Foto: PIXSELL
131 komentara

Zagrebačka policija u subotu oko 7.30 sati pronašla je tijelo žene u Zemljakovoj ulici u Novom Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Strava u Novom Zagrebu: Pronađeno tijelo žene u Sopotu, susjedi kažu da je bila zamotana u tepih Reporterka: Katarina Bitići

Posted by 24sata on Saturday, February 15, 2020

- Ja sam spavala. Čula sam kao da netko nešto vuče i zatim dva udarca. Probudilo me i uplašilo. To je bilo oko 7 ujutro. Nisam znala što se događa - rekla nam je stanarka zgrade u Zemljakovoj ispod čijeg prozora je pronađeno tijelo.

PODIGLI PLAVI ŠATOR 'Čula se svađa pa vrisak': Našli tijelo žene u Novom Zagrebu...

Njen suprug išao je pogledati što se događa. Pred zgradom su već bili Hitna pomoć i policija.

- Ono što sam vidio je da je žena bila umotana u tepih. Vidio sam da joj je otpala tenisica. Ne znam što se dogodilo. Je li ju netko bacio ili dovukao - rekao je stariji muškarac koji je još u šoku kao i njegova supruga.

Tijelo je bilo ispred ulaza u podrum koji je inače zaključan.

Foto: Ivan Pandžić/24sata

Stanari Zemljakove ispričali su kako se oko 5 sati čula i svađa muškaraca te vrisak. Tek su kasnije čuli sirene. Nagađaju da se ne radi o nekome od njihovih susjeda jer svi sve znaju. Kako neslužbeno doznajemo, policija je ispitivala stanare jesu li i oni čuli da netko vuče tijelo pred zgradom.

Možda vas zanima i ovo:
Message