To je to što me zanima!

Strava u Dalmaciji: Partnericu je oteo, odvezao u drugo mjesto i silovao. Prijeti mu 3-10 godina

Iz PU splitsko-dalmatinske navode kako su dojavu o nestanku 25-godišnjakinje dobili u nedjelju u jutarnjim satima, a nekoliko sati nakon toga pronašli su 37-godišnjaka i ozljeđenu djevojku
Vidi originalni članak

Zbog otmice, silovanja i ozljeđivanja svoje partnerice 37-godišnji muškarac s područja Splitsko-dalmatinske županije uhićen je u nedjelju ujutro, a u ponedjeljak tijekom dana je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Kako doznajemo, muškarac je 25-godišnjakinju ugurao u automobil čemu je prethodila svađa. Kako je svjedoci prepirke ujutro nisu vidjeli, sve su prijavili policiji koja je odmah nakon primljene dojave krenula u potragu za djevojkom.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je djevojku odvezao na drugu lokaciju, u drugo mjesto.

PRIVELI GA NA ISPITIVANJE U Mostaru uhitili nogometaša Veleža. Sumnjiče ga da je silovao maloljetnu djevojku

Policija ga je tamo i pronašla nekoliko sati nakon dojave, a s njim i ozljeđenu djevojku kojoj je pružena liječnička pomoć. Utvrđene su joj lakše tjelesne ozljede.

Spomenuti 37-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije policije gdje je provedenim istraživanjem utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je na štetu 25-godišnjakinje ostvario više kaznenih djela; Protupravno oduzimanje slobode, Teško kazneno djelo protiv spolne slobode u svezi kaznenog djela Silovanje i Tjelesna ozljeda.

Za teško kazneno djelo protiv spolne slobode 37-godišnjaku prijeti od tri do deset godina zatvora.

Idi na 24sata