To je to što me zanima!

Strava u Texasu: Ubijena jedna žena, a policija još broji žrtve

Jedna žena je poginula u otvorenoj pucnjavi u gradu Austinu, u Texasu, javlja lokalna policija. Ozlijeđeno je još pet osoba, a za napadačem se traga
Vidi originalni članak

U otvorenoj pucnjavi oko 3 sata u noći po lokalnom vremenu u gradu Austin, u Texasu, poginula je jedna osoba. CNN prenosi da se radi o ženi u tridesetim godinama.

Pet osoba je ozlijeđeno te su prebačene u Medicinski centar Brackenridge, javlja Breaking News. 

Okolnosti ovog strašnog događaja se još utvrđuju. Policija je upravo na terenu i radi očevid. Izdali su obavijest svim stanovnicima da se ne približavaju centru grada.

Javili su i da su pod kontrolom dvije lokacije u centru grada gdje je došlo do pucnjave, prenosi lokalni list Statesman. Na jednoj lokaciji je upucana žena, a na drugoj ozlijeđeno nekoliko. Više informacija će objaviti uskoro.

Neki od ozlijeđenih ljudi su se razbježali po gradu u bijegu od napadača pa bolničari javljaju da se točan broj žrtava još ne zna. Vatrogasci su također na terenu, a javlja se sve veći broj svjedoka i prolaznika koji postavljaju na internet šokantna videa, koja su snimili tijekom nesreće.

Prema posljednjim informacijama policija je objavila da će o svemu naknadno detaljnije informirati javnost. Nije poznato imaju li osumnjičenika i znaju li gdje se nalazi.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Kosoo 01.08.2016.

    Strašno, najiskrenija sućut, počivala u miru, čuvali je anđeli, neka joj je laka zemlja ...

  • CroARFF 31.07.2016.

    Ubijena jedna žena, a policija još broji žrtve? Sta ne znaju nabrojati do 1?

  • marinac_1 31.07.2016.

    Da Strava. Pa već smo navikli na to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare