To je to što me zanima!

Strava u Utrinama: Žena (38) s kćerkicom (3) se bacila u smrt

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je u nedjelju ujutro u 7.35 sati kraj zgrade u Karamanovom prilazu pronašla tijela žene i djeteta. Neslužbeno doznajemo da se radi o ubojstvu i samoubojstvu
Vidi originalni članak

U nedjelju rano ujutro, oko 7.35 sati pronađena su tijela žene i djeteta pokraj zgrade u Karamanovom prilazu, u zagrebačkim Utrinama. 

- Došlo ti je... Bilo ti je teško, znam. Ali zašto dijete?! Zašto, zašto... - tako je, plačući, jecala susjeda obitelji iz zagrebačke Utrine. Druga je, posve u šoku, pogledala crne vreće kojima su bila prekrivena tijela žene (38) i njezine kćerkice (3), pregrizla je usnicu i u suzama odjurila kući.

Policija je u nedjelju ujutro okupirala prilaz u novozagrebačkoj Utrini. Šokirani prolaznici nazvali su ih u 7.40. Žena i dijete ležali su na livadi. Nedugo potom došao je otac.

- Izgubljeno je hodao. Suze su mu samo navirale. Strašno - ispričala je susjeda.

Susjedi čuli samo lomljavu grana 

Obitelj je živjela na 11. katu. Neslužbeno, žena je uzela kćer u ruke, otvorila mali prozor na sjevernoj strani jednosobnog stana i skočila. Susjedi tvrde da starija kći (7) i otac nisu bili u stanu.

- Susjeda iz druge zgrade je nakon sedam sati čula lomljavu grana. Vjerojatno je to bilo to - rekla nam je žena koja živi u blizini. Očevid je trajao satima. Ljudi su zgroženo gledali, mnogi su plakali. Baš svi su se pitali: Zašto i dijete?

- Nije se smjela baciti s njom, nije, nije - kazivala je prolaznica. Svemu su navodno prethodili obiteljski problemi...

Svađe su trajale već dulje, a dan prije navodno je bilo najgore. Nije se htio svađati, uzeo je stariju kćer i otišao, ispričali su susjedi obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 245

  • 08.07.2014.

    Lako je biti general nakon bitke. R.I.P.

  • Mrga strašni 07.07.2014.

    Pokoj im dušicama!Bolesna,jadna i napuštena žena...Ni psa ne ostavljaš samog ako znaš da mu nije dobro... a on ode ....A od propovjedi mindwolka ni ovdje pokojnice nisu barem po sućuti na prvom mjestu..kao što ni u životu nisu bile ni mužu ni ocu

  • dalekotikuća 07.07.2014.

    Samoubojstvo je u suštini egoističan čin, budući da iza osobe koje je odabrala oduzeti si život ostaju djeca, partneri, roditelji itd. A ovo je i ubojstvo jer si svjesno povukao u smrt dijete. Ok, ja kužim netko odabere ubiti se i nema nikog iza njega, ali mislim kad imaš djecu da imaš i neku dozu moralne odgovornosti što će biti poslje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare