Obavijesti

News

Komentari 245

Strava u Utrinama: Žena (38) s kćerkicom (3) se bacila u smrt

Strava u Utrinama: Žena (38) s kćerkicom (3) se bacila u  smrt
12

Policija je u nedjelju ujutro u 7.35 sati kraj zgrade u Karamanovom prilazu pronašla tijela žene i djeteta. Neslužbeno doznajemo da se radi o ubojstvu i samoubojstvu

VIDEO

U nedjelju rano ujutro, oko 7.35 sati pronađena su tijela žene i djeteta pokraj zgrade u Karamanovom prilazu, u zagrebačkim Utrinama. 

- Došlo ti je... Bilo ti je teško, znam. Ali zašto dijete?! Zašto, zašto... - tako je, plačući, jecala susjeda obitelji iz zagrebačke Utrine. Druga je, posve u šoku, pogledala crne vreće kojima su bila prekrivena tijela žene (38) i njezine kćerkice (3), pregrizla je usnicu i u suzama odjurila kući.

Policija je u nedjelju ujutro okupirala prilaz u novozagrebačkoj Utrini. Šokirani prolaznici nazvali su ih u 7.40. Žena i dijete ležali su na livadi. Nedugo potom došao je otac.

- Izgubljeno je hodao. Suze su mu samo navirale. Strašno - ispričala je susjeda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Susjedi čuli samo lomljavu grana 

Obitelj je živjela na 11. katu. Neslužbeno, žena je uzela kćer u ruke, otvorila mali prozor na sjevernoj strani jednosobnog stana i skočila. Susjedi tvrde da starija kći (7) i otac nisu bili u stanu.

- Susjeda iz druge zgrade je nakon sedam sati čula lomljavu grana. Vjerojatno je to bilo to - rekla nam je žena koja živi u blizini. Očevid je trajao satima. Ljudi su zgroženo gledali, mnogi su plakali. Baš svi su se pitali: Zašto i dijete?

- Nije se smjela baciti s njom, nije, nije - kazivala je prolaznica. Svemu su navodno prethodili obiteljski problemi...

Svađe su trajale već dulje, a dan prije navodno je bilo najgore. Nije se htio svađati, uzeo je stariju kćer i otišao, ispričali su susjedi obitelji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 245
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag