To je to što me zanima!

Sud donio odluku: Svih četvero optuženika krivi za smrt Nine Čengića. Pretukli ga i ostavili...

Vujasinović je dobio tri godine zatvora, Asja Gorski dvije godine i šest mjeseci, Ivan Gorski dvije godine te Dominik Žnidarić jednu godinu i osam mjeseci
Vidi originalni članak

Ivor Vujasinović, Asja Gorski, Ivan Gorski i Dominik Žnidarić proglašeni su na Županijskom sudu u Varaždinu u petak krivima za nanošenje teških tjelesnih ozljeda Nini Čengiću, od kojih je kasnije preminuo, javlja Varaždinski.net

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vujasinović je dobio tri godine zatvora, Asja Gorski dvije godine i šest mjeseci, Ivan Gorski dvije godine te Dominik Žnidarić jednu godinu i osam mjeseci. 

ZLOČIN ŠOKIRAO VARAŽDINCE Suđenje za ubojstvo Nine Čengića: Sud će rekonstruirati zločin, a obrana krivi stolac

Iako ih je Županijsko državno odvjetništvo ranije teretilo za počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva, prošlog je mjeseca ŽDO promijenio optužnicu pa su tako optuženi za počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti.

Podsjetimo, Čengić je preminuo u varaždinskoj bolnici 30. svibnja 2021. godine, dan nakon incidenta ispred prostorije udruge Kulturana. 

STRAVIČAN ZLOČIN Dvoje optuženika za teško ubojstvo profesora Nine Čengića u Varaždinu pušteni na slobodu

U kaznu će se okrivljenicima ubrojati i vrijeme koje su proveli u istražnom zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • CroUkrajinac 05.12.2022.

    Ovaj lik sto je godinu ipo dana bio u pritvoru a u presudi je dobio godinu dana zatvora. Jel moguce da ce mu drzava platiti odštetu za provedenih 6 mj vise???? Kakva sprdnja od drzave gospon Plenkovic!

  • rpesevski56 03.12.2022.

    Premale zatvorske kazne. Tu ništa ne možemo, čovjeka više nema, oni će to odslužiti, možda biti neki i pomilovani i biti će im skraćeno, i život teče dalje. To je život u ovoj našoj domovini. To je vrijednost ljudskog života. Bolje se je uopće ne roditi, ne znam što bih mislio više.

  • Essek 03.12.2022.

    Vjerojatno djeca iz uglednih familija (čitaj HDZ)

Komentiraj...
Vidi sve komentare