To je to što me zanima!

Sud odbio zahtjev Maje Šupe: Ostat će u istražnom zatvoru

Podsjetimo, Šupe se sumnjiči da je primila 15.000 eura mita kako bi donijela oslobađajuću presudu u slučaju kontroverznog zagrebačkog poduzetnika Blaža Petrovića
Vidi originalni članak

Županijski sud u Splitu odbio je danas molbu Maje Šupe za puštanje na slobodu i ona će ostati u istražnom zatvoru. Vijesti je potvrdio i glasnogovornik suda Dinko Mešin, prenosi N1.

Podsjetimo, Šupe se sumnjiči da je primila 15.000 eura mita kako bi donijela oslobađajuću presudu u slučaju kontroverznog zagrebačkog poduzetnika Blaža Petrovića.

NOVI SKANDAL U PRAVOSUĐU Šef Vrhovnog suda o aferi Šupe: 'Ključno je pitanje kako su se provjeravali suci i što radi DSV'

Njezin odvjetnik Krešimir Škarica podnio je danas zahtjev da se Šupe pusti istražnog zatvora. Škarica je kazao da razlozi za zadržavanje Šupe u istražnom zatvoru više ne postoje, s obzirom na to da su ispitani svi svjedoci.

U ZEMLJI SINKOPE ’Loši, zli, podmitljivi, lijeni, pokvareni’. Slučaj sutkinje Šupe

- Također, ona je podnijela zahtjev za razrješenjem s dužnosti. Ne postoji niti apstraktna niti teoretska mogućnost da ona počini ponovno djelo koje joj se stavlja na teret. Predložili smo izvanredno ukidanje pritvora - izjavio je ranije Škarica, ali sud je taj zahtjev na kraju odbio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Heroj Oluje 26.09.2022.

    Ma dajte recite iskreno ....nakon što Crobarometar objavi da HDZ i dalje drži vodeću poziciju logički se povezuje da smo mi Hrvati ljubitelji korupcije, lopovluka , pljački i afera !! Uvjerite me u suprotno jer u svakoj EU državi HDZ nebi bio više ni dana na vlasti !!

  • kaznionica 5+ 26.09.2022.

    Koliko korumpiranih sudaca, političara ...... Hrvatska ima. Slobodno nastavite niz.......

  • axl44 26.09.2022.

    nešto se ova maja šuput promijenila ne bi ju uopče prepoznao ovako bez šminke 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare