To je to što me zanima!

Vojni policajac poginuo je blizu Karlovca, pregazio ga kamion

Vojni policajac poginuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio uslijed udara civilnog kamiona na zaustavnom traku, javlja MORH. Ne njega je kamion naletio kod odmorišta Draganić
Vidi originalni članak

Bio je to strašan prizor. Pet vozila Patria jedno iza drugog i vojnici koji su držali plahtu nad tijelom. Vjerojatno su se vraćali s neke vježbe iz Slunja, krvi je bilo po cesti, potreseno nam je rekao čitatelj koji se ubrzo nakon prometne nesreće provezao pored zaustavljene kolone vojnih vozila.

- U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 u srijedu poslijepodne poginuo je vojni policajac - objavio je MORH.

Kako je javila karlovačka policija, do prometne nesreće došlo je oko 14.20 sati na 27. kilometru autoceste Zagreb-Karlovac u blizini odmorišta Draganić, između čvorova Jastrebarsko i Karlovac.

Strašna tragedija dogodila se, objavilo je Ministarstvo obrane, prilikom obavljanja službene zadaće praćenja kolone borbenih oklopnih vozila Hrvatske kopnene vojske.

- Preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio uslijed udara civilnoga kamiona na zaustavnom traku - kažu u MORH-u.

Vojni policajac navodno je izašao iz kamiona. Na njega je naletio drugi civilni kamion. Zbog prometne nesreće i očevida u srijedu poslijepodne vozilo se usporeno i u višekilometarskoj koloni prema Zagrebu.

Sve okolnosti nesreće znat će se nakon što policija prema nalogu tužitelja iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu provede očevid.

Prema prizoru na mjestu nesreće najvjerojatnije je tegljač splitskih registracijskih oznaka naletio na vojnog policajca dok je izlazio iz automobila koji je bio zadnji u koloni. Naime, kolonu je predvodio džip pa je potom bilo pet oklopnih vozila, a na kraju automobil Vojne policije.

Ministarstvo obrane nije objavilo identitet poginuloga, no izrazilo je žaljenje zbog nesretnog događaja i sućut obitelji poginulog vojnog policajca.​​​​​​​

Idi na 24sata

Komentari 132

  • japanokinez 12.09.2019.

    Šta drugi civilni kamion, a gdje je prvi civilni? Ja sam stalno na cesti i zaustavljanje na Ivicom našim zaustavnim trakama je 50/50 da ćeš preživjeti. Ovaj je mislio, ali nije dobro mislio da kad bilo tko vidi vojsku mora bježati.

  • lajh1985 11.09.2019.

    Vazno da sluzbena osoba nikad nije kriva bio policajac ili vojnik...kad se sjetim onog policajca sto je sletio na jankomirskom mostu sa motora pri ko zna kojoj brzini,a prva dva dana se cudili kako i zasto

  • None of us 11.09.2019.

    Pet vozila Patria i vojna policija u pratnji. A vi napišete da je izašao iz kamiona. Kojeg kamiona? Patria nije kamion, Patria je borbeno oklopno vozilo. Također, pripadnici VP ne voze niti Patrie, niti kamione, postoje vozači koji voze navedena vozila. Dajte provjerite prije nego napišete

Komentiraj...
Vidi sve komentare