Obavijesti

News

Komentari 132

Vojni policajac poginuo je blizu Karlovca, pregazio ga kamion

Vojni policajac poginuo je blizu Karlovca, pregazio ga kamion
4

Vojni policajac poginuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio uslijed udara civilnog kamiona na zaustavnom traku, javlja MORH. Ne njega je kamion naletio kod odmorišta Draganić

VIDEO

Bio je to strašan prizor. Pet vozila Patria jedno iza drugog i vojnici koji su držali plahtu nad tijelom. Vjerojatno su se vraćali s neke vježbe iz Slunja, krvi je bilo po cesti, potreseno nam je rekao čitatelj koji se ubrzo nakon prometne nesreće provezao pored zaustavljene kolone vojnih vozila.

- U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 u srijedu poslijepodne poginuo je vojni policajac - objavio je MORH.

Kako je javila karlovačka policija, do prometne nesreće došlo je oko 14.20 sati na 27. kilometru autoceste Zagreb-Karlovac u blizini odmorišta Draganić, između čvorova Jastrebarsko i Karlovac.

Vojni policajac poginuo na autocesti, pogazio ga kamion

Strašna tragedija dogodila se, objavilo je Ministarstvo obrane, prilikom obavljanja službene zadaće praćenja kolone borbenih oklopnih vozila Hrvatske kopnene vojske.

- Preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio uslijed udara civilnoga kamiona na zaustavnom traku - kažu u MORH-u.

Vojni policajac navodno je izašao iz kamiona. Na njega je naletio drugi civilni kamion. Zbog prometne nesreće i očevida u srijedu poslijepodne vozilo se usporeno i u višekilometarskoj koloni prema Zagrebu.

Sve okolnosti nesreće znat će se nakon što policija prema nalogu tužitelja iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu provede očevid.

Vojni policajac poginuo na autocesti, pogazio ga kamion

Prema prizoru na mjestu nesreće najvjerojatnije je tegljač splitskih registracijskih oznaka naletio na vojnog policajca dok je izlazio iz automobila koji je bio zadnji u koloni. Naime, kolonu je predvodio džip pa je potom bilo pet oklopnih vozila, a na kraju automobil Vojne policije.

Ministarstvo obrane nije objavilo identitet poginuloga, no izrazilo je žaljenje zbog nesretnog događaja i sućut obitelji poginulog vojnog policajca.​​​​​​​

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature