To je to što me zanima!

Još jedna nesreća: U sudaru u Maloj Kapeli poginuo muškarac

U sudaru dva osobna automobila u utorak oko 11.50 sati na autocesti A 1 u tunelu Mala Kapela u smjeru juga poginuo je muškarac
Vidi originalni članak

Muškarac je smrtno stradao, a još jedna osoba je ozlijeđena u prometnoj nesreći, sudaru dva osobna automobila u utorak oko 11.50 sati na autocesti A-1 u tunelu Mala Kapela u smjeru juga. 

- Buduci da se zbog radova promet odvija samo kroz jednu tunelsku cijev, promet je obustavljen u potpunosti te se odvija obilazno izmedju čvorova Ogulin i Brinje. Slijedi očevid - rekli su jutros u policiji.

Zbog očevida prometne nesreće, promet kroz tunel pušten je tek u 15.45 sati.

Poginuli muškarac je 75-godišnji njemački državljanin koji je upravljao automobilom njemačkih registarskih oznaka, a ozlijeđen je i hrvatski državljanin iz automobila domaće registracije, doznaje HINA.

NOVA STRAŠNA NESREĆA Smrt na cestama: U nesreći kod Svetog Ivana Zeline jedan poginuli, dvoje lakše ozlijeđeno

Podsjetimo, na hrvatskim se cestama u zadnja dva dana nižu teške prometne nesreće, mnoge od njih završile su i tragično za sudionike. Tako je jutros u prometnoj nesreći kod Svetog Ivana Zeline jedna osoba poginula, a dvije su lakše ozlijeđene, doznaje se u policiji. Osim toga, u nekoliko nesreća u ponedjeljak je čak troje ljudi smrtno stradalo. 

Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Fighter for Justice 20.04.2021.

    Mislim da bi trebalo ograničiti max brzinu preko dužih tunela na 60 km/h a oni kraci na 80 km/h!? ...i akcija kamera... Ceste su pune divljih vozaca

  • fireman25 20.04.2021.

    Što više ćakule bla,bla i što više prometnih stručnjaka koji služe samo za komentare u tom slučaju sve kilavija dijeca.Primjena zakona za sviju isto objaviti podatak preko koje je osiguravajuće auto kuće auto osiguran a ovo napominjem zato što upravo auto kuće kod sudova utiječu na isplatu mizernih tjelesnih odšteta  za one kojima se treba ta odšteta treba isplatiti a nisu krivi i prema statističkim podacima umanjiti i ograničiti broj klijenata osiguravajućim kućama  koji su  najveći prekršitelji u prometu a koje su u zadnje vrijeme sa smrtnim posljedicama na žalost. 

  • 20.04.2021.

    agresivne primitivčine divljaju po cestama, a policije nigdje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare