News

Komentari 58

Još jedna nesreća: U sudaru u Maloj Kapeli poginuo muškarac

Još jedna nesreća: U sudaru u Maloj Kapeli poginuo muškarac

U sudaru dva osobna automobila u utorak oko 11.50 sati na autocesti A 1 u tunelu Mala Kapela u smjeru juga poginuo je muškarac

Muškarac je smrtno stradao, a još jedna osoba je ozlijeđena u prometnoj nesreći, sudaru dva osobna automobila u utorak oko 11.50 sati na autocesti A-1 u tunelu Mala Kapela u smjeru juga. 

- Buduci da se zbog radova promet odvija samo kroz jednu tunelsku cijev, promet je obustavljen u potpunosti te se odvija obilazno izmedju čvorova Ogulin i Brinje. Slijedi očevid - rekli su jutros u policiji.

Zbog očevida prometne nesreće, promet kroz tunel pušten je tek u 15.45 sati.

Poginuli muškarac je 75-godišnji njemački državljanin koji je upravljao automobilom njemačkih registarskih oznaka, a ozlijeđen je i hrvatski državljanin iz automobila domaće registracije, doznaje HINA.

Podsjetimo, na hrvatskim se cestama u zadnja dva dana nižu teške prometne nesreće, mnoge od njih završile su i tragično za sudionike. Tako je jutros u prometnoj nesreći kod Svetog Ivana Zeline jedna osoba poginula, a dvije su lakše ozlijeđene, doznaje se u policiji. Osim toga, u nekoliko nesreća u ponedjeljak je čak troje ljudi smrtno stradalo. 

Uskoro više...

Najčitaniji članci