To je to što me zanima!

Supruga: Prijetnju je izrekao u očaju, on ne bi zgazio ni mrava

Kruna Dolenec kaže da ju je strah da će suprug, koji je trenutno u pritvoru zbog prijetnji, ostati bez posla. Njihova kći Vanesa se gotovo od rođenja nalazi po bolnicama i brojnim operacijama
Vidi originalni članak

Supruga muškarca, koji je nazvao ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i molio pomoć oko liječenja bolesne kćeri, kaže kako je on u pritvoru u lošem stanju.

LEŽI U BOLNICI Donijela i poklon: Predsjednica posjetila teško bolesnu Vanesu

- Ne znam što reći, osim da moj suprug Drago ne bi mogao ni mrava zgaziti, kamoli nekoga ubiti. Ta prijetnja da će baciti bombu na liječnike Rebra, koje će i zaklati, je izrečena u trenucima očaja. Nazvao me iz varaždinskog zatvora u kojem će biti mjeseca dana i sav je očajan. Ne opravdavam što je napravio, ali u očaju, kako mi je rekao, nije mislio na posljedice izgovorenih riječi – rekla nam je u subotu Kruna Dolenec (40), iz Koprivnice.

ŽIVOT BEZ ŽIVOTA Vanesa (14): Ja samo želim da mi se svi moji organi vrate...

Razgovarala je s nama dok se vlakom vozila prema Zagreb kako bi posjetila 14-godišnju kćer Vanesu u KBC Zagreb. Dodala je kako je njen suprug u šoku i kako ima problema sa zdravljem.

- Bojim se za njega. Nadam se da će ga pustiti za dan ili dva. Ako ostane duže, morat ću mu u utorak tijekom posjete odnijeti čistu odjeću. Bojim se i da bi zbog zatvora mogao ostati bez posla. Samo bi nam još to trebalo, kao da nam nije dosta nedaća – rekla nam je Kruna Dolenec, dodajući da će kroz nekoliko minuta stići do kćeri.

ZVAO KOLINDU I ZAVRŠIO U ZATVORU "Suprug je zaprijetio u afektu, naša kći (14) je teško bolesna"

Vanesa se gotovo od rođenja nalazi po bolnicama i brojnim operacijama, sada je u KBC-u Zagreb, gdje joj liječnici pokušavaju proširiti mjehur, potom bi trebala doći na listu čekanja za novi bubreg.     

Idi na 24sata

Komentari 118

  • vijagra 25.02.2018.

    ne opravdam receno ali bi onda mamic i dva saborska zastupnika po svojim izjavama biti u dozivotnom reštu,ali institucije rade u to smo se uvjerili i u osijeku i rijeci,i zagrebu /ali samo na malim obicnim ljudima/

  • MarijanaVidrač-Boduljak 25.02.2018.

    Zašto čovjek nije puštena na slobodu, onaj koji je ubio i to svaki hrvat zna slobodno šeće(Horvatinčić) svatko od nas svašta kaže u afektivni, dijete mu se cijeli život bori za život, baš me zanima što bi kolinda napravila da je na njegovom mjestu i da nema para..

  • Savski babinjak 25.02.2018.

    Postali smo gori od S.Koreje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare