To je to što me zanima!

Survivor: Vatrogasci s krova spašavali policajce i lopove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvojica provalnika su provaljivali u trgovinu. Onesposobili su alarm pa zapeli na krovu. Policija ih je ondje uhvatila, a sve su s krova morali spuštati vatrogasci
Vidi originalni članak

Sat i pol trajala je u četvrtak operacija provaljivanja u Dionu. Dvojica provalnika prvo su onesposobili alarm pa zapeli na krovu. Policija ih je ondje uhvatila, a sve su s krova morali spuštati zagrebački vatrogasci.

- Sjedio sam za kompjutorom oko 23 sata i začuo glasno nabijanje - ispričao je čitatelj 24sata.

- Dvojica su bila pred ulazom u trgovinu, a treći je na krovu iznad ulaza kamenom nabijao kutiju s alarmom. Nije stao dok ju nije odvalio - rekao je.

Čim je odvalio kutiju, susjedstvom je počeo odzvanjati glasni alarm.

- Zbog  buke je skočio s krova i svi su pobjegli - kaže čitatelj.

Nakon nekoliko minuta provalnici su se počeli vraćati. U Katićev prilaz, pola sata iza ponoći, stigla je i policija. Parkirali su se i odlučili pričekati.

U tri navrata su se provalnici vraćali kako bi vidjeli je li alarm privukao policiju ili mogu mirno nastaviti s provalom. Kad su mislili da nema nikoga, dvojica su se uzverala na krov sa stražnje strane trgovine i kamenom počeli razbijati kupole od pleksiglasa.

- Policajci su odmah dotrčali, ali su bauljali jer ih nisu mogli naći. Netko je od stanara tada povikao: ‘Na krovu su!’ - ispričao je čitatelj.

Policajci su se popeli i uhitili dvojicu lupeža. Gdje je nestao treći kradljivac, o kojemu su pričali svjedoci, nisu rekli. Kako bi se svi sigurno spustili, u pomoć su pozvali vatrogasce. Pri penjanju, prije dolaska policije, Ž. C. (34) pao je i lakše se ozlijedio.





Idi na 24sata

Komentari 37

  • Tiranosaurus 03.06.2012.

    Ne kužim taj poriv..kakvo je to zadovoljstvo cinkati..kaj koga boli ona stvar kaj netko negdje provaljuje i kaj dela..kad će više ti revnosni "građani" početi gledati svoja posla..dok ne dobiju po nosu?

  • miki-zg 03.06.2012.

    ovo su idioti, a ne provalnici...

  • gkzone 03.06.2012.

    totalna neinteligencija. ljudi su imali dobru zabavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare