Obavijesti

News

Komentari 37

Survivor: Vatrogasci s krova spašavali policajce i lopove

Survivor: Vatrogasci s krova spašavali policajce i lopove
10

Dvojica provalnika su provaljivali u trgovinu. Onesposobili su alarm pa zapeli na krovu. Policija ih je ondje uhvatila, a sve su s krova morali spuštati vatrogasci

VIDEO

Sat i pol trajala je u četvrtak operacija provaljivanja u Dionu. Dvojica provalnika prvo su onesposobili alarm pa zapeli na krovu. Policija ih je ondje uhvatila, a sve su s krova morali spuštati zagrebački vatrogasci.

- Sjedio sam za kompjutorom oko 23 sata i začuo glasno nabijanje - ispričao je čitatelj 24sata.

- Dvojica su bila pred ulazom u trgovinu, a treći je na krovu iznad ulaza kamenom nabijao kutiju s alarmom. Nije stao dok ju nije odvalio - rekao je.

Čim je odvalio kutiju, susjedstvom je počeo odzvanjati glasni alarm.

- Zbog  buke je skočio s krova i svi su pobjegli - kaže čitatelj.

Nakon nekoliko minuta provalnici su se počeli vraćati. U Katićev prilaz, pola sata iza ponoći, stigla je i policija. Parkirali su se i odlučili pričekati.

U tri navrata su se provalnici vraćali kako bi vidjeli je li alarm privukao policiju ili mogu mirno nastaviti s provalom. Kad su mislili da nema nikoga, dvojica su se uzverala na krov sa stražnje strane trgovine i kamenom počeli razbijati kupole od pleksiglasa.

- Policajci su odmah dotrčali, ali su bauljali jer ih nisu mogli naći. Netko je od stanara tada povikao: ‘Na krovu su!’ - ispričao je čitatelj.

Policajci su se popeli i uhitili dvojicu lupeža. Gdje je nestao treći kradljivac, o kojemu su pričali svjedoci, nisu rekli. Kako bi se svi sigurno spustili, u pomoć su pozvali vatrogasce. Pri penjanju, prije dolaska policije, Ž. C. (34) pao je i lakše se ozlijedio.





Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe