To je to što me zanima!

Sutkinja pedofilu: 'Ne mogu te gledati. Povraća mi se od tebe'

HOROR U AMERICI: Ovisnica je dileru u zamjenu za drogu podvodila svoju 11-godišnju kćer. Kao nagradu za pretrpljeno zlostavljanje i kćeri je davala heroin koji bi djevojčica povratila
Vidi originalni članak

Sud u saveznoj državi Ohio osudio je 45-godišnjeg dilera droge i pedofila Shandella Willianghama na 30 godina zatvora nakon što je priznao optužbe za silovanje, trgovanje ljudima i dječju pornografiju.

Osuđeni Willingham je, naime, svoju klijenticu 32-godišnju April Corcoran opskrbljivao heroinom, a ona mu je zauzvrat dovodila svoju 11-godišnju kćer koju je Willingham seksualno zlostavljao, a svoje iživljavanje povremeno je i snimao kamerom. 

U trampi koja je šokirala američko sudstvo, April Corcoran počela je početkom 2014. godine svoje dileru u zamjenu za drugu nuditi svoju 11-godišnju kćer za seks. Naime, Corcoran je za svojeg dilera pedofila povremeno radila poslove čišćenja. Nije imala novca i sa svojom 11-godišnjom kćeri živjela je u šatoru, u dvorištu kuće svojih roditelja.

'U životu nisam vidjela gori slučaj'

Willingham je u nekoliko navrata djevojčicu silovao, tjerao na oralni seks i sodomizirao, a svoje iživljavanje povremeno je i snimao, izjavili su tužitelji. Mučna zlostavljanja djevojčice trajala su od veljače do lipnja 2014. godine. 

- U životu nisam vidjela gori slučaj. Zahvali sretnim zvijezdama za ovu nagodbu. Povraća mi se od svega. Jedva da te mogu pogledati - kazala je iskusna sutkinja Leslie Ghiz osuđenom tijekom čitanja presude.

Shandell Willingham vjerojatno bi dobio i puno više od 30 godina zatvora da se u zamjenu za priznanje nije nagodio s tužiteljstvom. Sutkinja je naime prihvatila nagodbu jer nije htjela dozvoliti daljnje odugovlačenje sudskog postupka, a daljnje povlačenje žrtve po sudnici nije u interesu već ionako istraumatizirane djevojčice.  

Monstruozna majka April Corcoan već je na odsluženju sudske kazne u trajanju 51 godine zatvora. U odvojenom sudskom postupku koje je završilo u srpnju 2016. Corcoan je optužena za sudioništvo u silovanju, trgovinu ljudima i zlostavljanje djeteta.

I djetetu davala heroin

Na sudu je priznala da je za 'nagradu' za pretrpljeno maltretiranje povremeno djevojčici davala heroin, od kojeg je malena povraćala. I u ovom suđenju sutkinja je bila Leslie Ghiz koja nije štedjela ni majku iz pakla. 

- Mogu iskreno reći da otkako predsjedam u ovoj sudnici, ovo je daleko najstrašnija stvar koja je došla do ovog suda - izjavila je tada.

April Corcoran na sudu je pročitala izjavu u kojoj je navela da se 'osjeća užasno i da se ponašala jako sebično'. Kazala je i da se 'srami svojih postupaka i da je izjeda krivnja'. Sutkinja nije bila osobito impresionirana njezinim pokajanjem. Napomenula je i da se Corcoran nije imala petlje ni ispričati žrtvi, vlastitoj kćeri. 

Nesretna djevojčica sada živi s ocem i pomajkom i polako se oporavlja. Redovito odlazi na terapiju i pije lijekove zbog fizičkih i emocionalnih trauma koje je proživjela, piše Cincinnati Enquirer.
 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • manoa 03.10.2018.

    Fuj,svijet je propao.

  • Ombra 28.09.2018.

    osudjen na 30 godina,,,ameri u zatvorima imaju fore,,,ak netko napadne drota i crnja ga spasi od batina manje 10 godina robije,,,tak da pedofil isfura vanka za 10 godina

  • 27.09.2018.

    Tako se i meni povraca kad se moram rukovati s obiteljskim nasilnicima. Fujj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare