Obavijesti

News

Komentari 21

Sutkinja pedofilu: 'Ne mogu te gledati. Povraća mi se od tebe'

Sutkinja pedofilu: 'Ne mogu te gledati. Povraća mi se od tebe'
1

HOROR U AMERICI: Ovisnica je dileru u zamjenu za drogu podvodila svoju 11-godišnju kćer. Kao nagradu za pretrpljeno zlostavljanje i kćeri je davala heroin koji bi djevojčica povratila

VIDEO

Sud u saveznoj državi Ohio osudio je 45-godišnjeg dilera droge i pedofila Shandella Willianghama na 30 godina zatvora nakon što je priznao optužbe za silovanje, trgovanje ljudima i dječju pornografiju.

Osuđeni Willingham je, naime, svoju klijenticu 32-godišnju April Corcoran opskrbljivao heroinom, a ona mu je zauzvrat dovodila svoju 11-godišnju kćer koju je Willingham seksualno zlostavljao, a svoje iživljavanje povremeno je i snimao kamerom. 

U trampi koja je šokirala američko sudstvo, April Corcoran počela je početkom 2014. godine svoje dileru u zamjenu za drugu nuditi svoju 11-godišnju kćer za seks. Naime, Corcoran je za svojeg dilera pedofila povremeno radila poslove čišćenja. Nije imala novca i sa svojom 11-godišnjom kćeri živjela je u šatoru, u dvorištu kuće svojih roditelja.

'U životu nisam vidjela gori slučaj'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Willingham je u nekoliko navrata djevojčicu silovao, tjerao na oralni seks i sodomizirao, a svoje iživljavanje povremeno je i snimao, izjavili su tužitelji. Mučna zlostavljanja djevojčice trajala su od veljače do lipnja 2014. godine. 

- U životu nisam vidjela gori slučaj. Zahvali sretnim zvijezdama za ovu nagodbu. Povraća mi se od svega. Jedva da te mogu pogledati - kazala je iskusna sutkinja Leslie Ghiz osuđenom tijekom čitanja presude.

Shandell Willingham vjerojatno bi dobio i puno više od 30 godina zatvora da se u zamjenu za priznanje nije nagodio s tužiteljstvom. Sutkinja je naime prihvatila nagodbu jer nije htjela dozvoliti daljnje odugovlačenje sudskog postupka, a daljnje povlačenje žrtve po sudnici nije u interesu već ionako istraumatizirane djevojčice.  

Monstruozna majka April Corcoan već je na odsluženju sudske kazne u trajanju 51 godine zatvora. U odvojenom sudskom postupku koje je završilo u srpnju 2016. Corcoan je optužena za sudioništvo u silovanju, trgovinu ljudima i zlostavljanje djeteta.

I djetetu davala heroin

Na sudu je priznala da je za 'nagradu' za pretrpljeno maltretiranje povremeno djevojčici davala heroin, od kojeg je malena povraćala. I u ovom suđenju sutkinja je bila Leslie Ghiz koja nije štedjela ni majku iz pakla. 

- Mogu iskreno reći da otkako predsjedam u ovoj sudnici, ovo je daleko najstrašnija stvar koja je došla do ovog suda - izjavila je tada.

April Corcoran na sudu je pročitala izjavu u kojoj je navela da se 'osjeća užasno i da se ponašala jako sebično'. Kazala je i da se 'srami svojih postupaka i da je izjeda krivnja'. Sutkinja nije bila osobito impresionirana njezinim pokajanjem. Napomenula je i da se Corcoran nije imala petlje ni ispričati žrtvi, vlastitoj kćeri. 

Nesretna djevojčica sada živi s ocem i pomajkom i polako se oporavlja. Redovito odlazi na terapiju i pije lijekove zbog fizičkih i emocionalnih trauma koje je proživjela, piše Cincinnati Enquirer.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a