To je to što me zanima!

Tajna šarene torbe: Otkrili smo joj podrijetlo! Nije iz Hrvatske

Internet je i ovaj put odradio svoje pa je doznao podrijetlo misteriozne vrećice. 'Čak nije ni prava rvacka vrećica već američkog hobby dućana Michaels', jedan je od komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Nadam se da joj je ova velika bapska vrećica puna malih vrećica, kao pravom uobičajenom Hrvatu - jedan je od duhovitijih komentara 'virtualne ekipe' na jučerašnji modni detalj predsjedničinog savjetnika koji je jučer verbalno napao Zorana Milanovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi su u čudu gledali kad se Tomislav Madžar pojavio noseći smiješni "supersak" i iz njega vadio nekakve izotoničke napitke, kao da je Kolinda boksač. A onda je valjda pretjerao s istim tim napicima, što li, koji su ga pretvorili u - Sport Billyja.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Internet je i ovaj put odradio svoje pa je doznao podrijetlo misteriozne vrećice. 

- Čak nije ni prava rvacka vrećica već američkog hobby dućana Michaels. Ovo se ne može izmisliti - napisao je netko, a mi smo uz par klikova mišem provjerili i potvrdili tu tvrdnju.

CIRKUS NAKON SUČELJAVANJA Živi smijeh! Madžar je zagrabio u supersak i postao Sport Billy

Michaels je inače američki lanac umjetničkih dućana koji prodaje tkanine, pribor, kistove, platna... ma sve što vam je potrebno da stvarate umjetnost.

- Neki ljudi moraju donijeti aute iz inozemstva da se pokažu kao baje, ovaj nosi kese - još je jedan od komentara.

Predsjednica inače pazi na svaki modni detalj, čak je cijelo jučerašnje sučeljavanje 'preživjela' na visokim štiklama, ali zato je svog savjetnika trebala savjetovati bolje. Jest da crno odijelo ide uza sve, ali Madžaru uz incident koji je napravio je najmanje trebala ružičasta torbica na cvjetove... Cijelu njegovu pojavu na HRT-u je samo 'zaokružila' i dala materijala dežurnim trolovima da se sprdaju dok im suze ne krenu na oči...

Idi na 24sata

Komentari 199

  • yocko 04.01.2020.

    Onda je Madžer nosač vrečica a ne da je savjetnik,ja bi bio bolji savjetnik od njega 100% au zaboravio sam ali ja nisam rvat pa ništa od biznisa.

  • sasa66 03.01.2020.

    Ajmo Ljubuški, branite svog cekeraša!

  • Opljačkana_hrvatska 03.01.2020.

    Rekao sam da nam niti jedan agresor nije nanio više zla od HDZ-a. Opljačkali su i poharali sve što je bilo dostupno, rastjerali su nam mladež. Od Karlobaga do Rijeke kao i u velikoj većini Hrvatske sve pustoš. Sram bilo svakog "domoljuba" koji daje glas da se Hrvatska država devastira još više... Cijeli život moj glas ide jedino kontra HDZ-a, pa da se i sam Hitler ustane iz groba prije i njemu glas... Ne brišite mi komentare lopovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare