News

Komentari 210

Živi smijeh! Madžar je zagrabio u supersak i postao Sport Billy

Živi smijeh! Madžar je zagrabio u supersak i postao Sport Billy

Svi su u čudu gledali kad se pojavio noseći smiješni "supersak" i vadeći nekakve izotoničke napitke, kao da je Kolinda boksač. A onda je valjda pretjerao s istim tim napicima, što li, koji su ga pretvorili u - Sport Billyja

Koliko god se budalasto činilo, neviđeni ispad predsjedničina savjetnika Tomislava Madžara možda je čak spasio Kolindu Grabar Kitarović još ozbiljnijih neugodnosti nakon jučerašnjeg sučeljavanja. Jer jutros internet "gori", ali ne zbog toga što se Kolinda nemušto izmotavala kako je s jedva 30 godina "bila članica nadzornog odbora propale firme Kontinental prijevoz, ali da nije znala kako je s firmom povezan Leon Sulić, kojeg je godinama kasnije kao predsjednica pomilovala". To je zaista ozbiljan Kolindin gaf i najveća pobjeda Milanovića u dosadašnjim sučeljavanjima jer "zaista nisam znala" je zaista loš odgovor predsjednice. 

POGLEDAJTE VIDEO

No vratimo se sirotom "Sport Billyju", odnosno "Tinkie-Winkieju" predsjedničina stožera. Siroti Madžar nepristojno je vikao na Zorana Milanovića nakon jučerašnjeg sučeljavanja na HTV-u i zabio uistinu rijetko viđen autogol.

Njegovo pitanje o Milanovićevu minimalcu je svakako zanimljivo i bilo bi potpuno legitimno u nekim drugim okolnostima - recimo kad bi ga na sučeljavanju postavila Kolinda Grabar Kitarović svom protukandidau - ali nepristojan način na koji je to sve skupa izveo, jedva slažući rečenice u trenutku očite indisponiranosti, noseći pritom nekakvu smiješnu torbu u ruci, od Madžara je napravio opću sprdnju.

Internet, rekosmo, gori. A ovo je svakako najoriginalniji komentar na sirotog Madžara:

One fotografije s Bandićem i medvjedićem su "mila majka" na ono što Madžara čeka. Sinoć je prokockao sve šanse da ga se ubuduće doživljava kao ozbiljan dio vladajuće garniture.

Najprije su ga u čudu gledali kad se kraj Kolinde pojavio na bini noseći taj smiješni "supersak", odnosno ceker sa cvjetnim uzorkom, i vadeći iz njega nekakve izotoničke napitke, kao da je Kolinda nekakav boksač.

A onda je valjda pretjerao s istim tim napicima, što li, koji su ga pretvorili u - Sport Billyja

Najčitaniji članci