To je to što me zanima!

Tamara otišla u šetnju Splitom: Samo pazi kad ideš preko ceste

Nestašna deva Tamara voli razgledavati gradove u kojima gostuje. Šetala se u noćnim satima po splitskim kvartovima Spinut i Poljud, sve dok je radnici nisu vratili natrag u cirkus
Vidi originalni članak

Deva Tamara je jedna od životinja cirkusa Safari koji se trenutno nalazi u Splitu. Tamara se voli fotografirati i voli šetati gradom, naime, u petak navečer ova deva je otišla u šetnju Splitom. Zbunjeni građani su obavijestili policiju. Srećom, ubrzo je vraćena u cirkus, bez ikakvih incidenata.

Kako je deva uspjela pobjeći, nije poznato. Malo iza ponoći, netko je srušio ogradu, i Tamara je samo išetala. Građani su je primijetili na križanju Jobove i Tesline ulice te su o neobičnom susretu obavijestili policiju.

Oni su izašli na teren i stupili u kontakt s radnicima cirkusa koji su odbjeglu devu uhvatili i vratili na Poljud. Ne zna se tko je srušio ogradu. Moguće da se radi o dječjoj nepodopštini ili alkoholiziranim pojedincima, kaže reporter Mateo Ivić, koji je posjetio životinje cirkusa.

Ovo Tamari nije prva šetnja

Deva Tamara je krajem srpnja, zajedno s još dvije deve, prošetala Zadrom. Deve su pobjegle nakon što su ih zaposlenici cirkusa pokušavali utovariti u kamion.

Tamara, samo pažljivo preko ceste!

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • koko82 05.09.2016.

    kaj..... bilo smo na dejtu ali me odhebala.....

  • kokaza10 05.09.2016.

    Baš je slatka Tamara, priča se da su sve Tamare posebne.

  • SamoJedanPoljubac 05.09.2016.

    Sa Tamarama non stop neki problemi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare