To je to što me zanima!

Teški nasilnik: Prebio ju je, a on tvrdi da se toga ne sjeća?

Djevojku (18) je prošle srijede brutalno pretukao Darko Kovačević (31). Majka prebijene rekla je javno kako ga je policija štitila nakon brojnih prekršaja i kaznenih djela jer je bio njihov ‘druker’
Vidi originalni članak

Ravnateljstvo policije poslalo je stručni tim u izvanredni nadzor u Policijsku upravu zadarsku kako bi istražili jesu li policajci napravili kakav propust u slučaju prebijene djevojke (18).

BRUTALNO To je zbog ljubavi? Ležala je u lokvi krvi, izbio joj je tri zuba...

Nju je prošle srijede brutalno pretukao Darko Kovačević (31) poznatiji kao Daruvarac. Majka prebijene rekla je javno kako ga je policija štitila nakon brojnih prekršaja i kaznenih djela jer je bio njihov ‘druker’. Istražitelji ravnateljstva optužbe su shvatili ozbiljno, pa će njihov tim, u kojem su pripadnici unutarnje kontrole, ispitati je li bilo kakvih propusta.

Oni se već nalaze u Zadru, no još je nepoznato kad će imati prve rezultate istrage. Kovačević će ih vjerojatno čuti u istražnom zatvoru, u kojem se nalazi zbog opasnosti da će ponovno napasti djevojku.

NJENOM GLAVOM SLOMIO UMIVAONIK Brutalno pretukao curu: Bila je nametljiva, imao sam black out

Kako neslužbeno doznajemo, na ispitivanju je rekao kako mu se smračilo u trenutku napada. Navodno je rekao kako se njegova bivša djevojka nametljivo ponašala te ga je to izazvalo. Djevojka je rekla kako je on bio ljubomoran jer ju je tog dana vidio s prijateljem.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • adika 23.06.2018.

    neći ništa komentirati što njemu treba napraviti,, jer ću od onoga druga komesara dobiti crveni, jer su u Rvatskoj svi u sprezi , kriminalci , policija , pravosuđe i kontrolori kritika ,a građani najebu pa ili dobiju batine, ili ih policija privodi i prijavljuje ,a sudstvo osudi iako nisu ništa napravili.A ovaki kao ovaj tip i njegovi zaštitnici su uvijek zaštićeni. To se može riješiti samo po receptima 375 HHM, ili 458 WM i to vrlo efikasno ali ne smijem o tome pričati jer će me drug blokirati i onda sam ja nejbo.

  • dahhmal 23.06.2018.

    Kaj sada napadate na policiju kad ima pun kur.. udruga koje stite ubojice, silovatelje i pedofile danas policajac ne smije krivo pogledati gada pa se on vec osjeca ugrozen policija mora imati autoritet i da takve nasilnike treba speglati sa vremena na vreme i objasniti ko je glavni a nasa policija vec dugo ne vodi glasvnu rijec

  • Boopomerac 23.06.2018.

    Nije on bio druker nego nečiji štićenik što je velika razlika. Druker ne najgluplji riječ. I ta majka je stvarno prava žena ako se koristi takvim izrazima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare