To je to što me zanima!

Test za trudnoću bio pozitivan, ali u trbuhu nije imala bebu...

Tumor je rastao u maternici isto kao što bi rasla beba. Lučili su se isti hormoni, a testovi trudnoće su svaki puta bili pozitivni. Nisam niti pomislila da nisam trudna sve dok nisam počela krvariti, kaže Lauren (27)
Vidi originalni članak

Lauren Knowles (27) iz Aberdeena u Škotskoj je mislila da je trudna nakon što je test na trudnoću bio pozitivan. "Trudnoća" je tekla uobičajenim tokom do sedam i pol tjedana, a onda su joj na pregledu rekli da nije trudna već da ima tumor zbog kojeg je došlo do zadebljanja posteljice. 


- Tumor je rastao u maternici isto kao što bi rasla beba. Lučili su se isti hormoni, a testovi trudnoće su svaki puta bili pozitivni. Nisam niti pomislila da nisam trudna sve dok nisam počela krvariti. Nalazi su pokazali da je masa u mojem trbuhu rak i odmah sam krenula na terapije - kaže Lauren koja danas živi u Australiji. Tumor joj se stalno vraćao. 


- Jedan dan sam ljuljala sina i pogledala u zemlju. Oko mene je bila krv. Hitno su me odvezli u bolnicu i tada sam opet prošla ciklus terapije. Tada mi je otpala sva kosa - kaže Lauren. Stanje joj se i dalje pogoršavalo u travnju 2015. godine. Osjetila je strašnu bol u trbuhu. Otišla je na zahod sa stalkom za infuziju. 


- Kada sam ustala sa zahoda vidjela sam u školjki veliku crnu masu. Tumor je tada napokon izašao iz mene. No on mi je oštetio maternicu i liječnici su mi rekli da ću teško opet ostati trudna. Samo tri mjeseca kasnije ostala sam u drugom stanju. Rodila sam kćer Indi koja danas ima deset mjeseci. 
- Prvo sam mislila da je opet lažna trudnoća, a onda sam otišla na ultrazvuk i vidjela otkucaje bebinog srca. Plakala sam od sreće - kaže Lauren, piše Independent. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zorica12 02.12.2017.

    3 mj nakon tumora ti ostanes trudna... to je hrabrost...

  • Što te briga 01.12.2017.

    Kako je Bog velik, nije ih lijepše mogao blagosloviti! Nek im. Ovaj mali anđel donese mir i srecu a mami zdravlje!!

  • Proud_mommy 01.12.2017.

    Meni nije jasno sta je ona radila 7 i pol mjeseci? Mislila je da je trudna i nijednom nije otisla na pregled?!?!??!?!? Da je, vidjela bi i on i dr da bebe nema i da nesto nije u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare