Obavijesti

News

Komentari 14

Test za trudnoću bio pozitivan, ali u trbuhu nije imala bebu...

Test za trudnoću bio pozitivan, ali u trbuhu nije imala bebu...
1

Tumor je rastao u maternici isto kao što bi rasla beba. Lučili su se isti hormoni, a testovi trudnoće su svaki puta bili pozitivni. Nisam niti pomislila da nisam trudna sve dok nisam počela krvariti, kaže Lauren (27)

VIDEO

Lauren Knowles (27) iz Aberdeena u Škotskoj je mislila da je trudna nakon što je test na trudnoću bio pozitivan. "Trudnoća" je tekla uobičajenim tokom do sedam i pol tjedana, a onda su joj na pregledu rekli da nije trudna već da ima tumor zbog kojeg je došlo do zadebljanja posteljice. 

BABY BUMP WAS CANCER


- Tumor je rastao u maternici isto kao što bi rasla beba. Lučili su se isti hormoni, a testovi trudnoće su svaki puta bili pozitivni. Nisam niti pomislila da nisam trudna sve dok nisam počela krvariti. Nalazi su pokazali da je masa u mojem trbuhu rak i odmah sam krenula na terapije - kaže Lauren koja danas živi u Australiji. Tumor joj se stalno vraćao. 

BABY BUMP WAS CANCER


- Jedan dan sam ljuljala sina i pogledala u zemlju. Oko mene je bila krv. Hitno su me odvezli u bolnicu i tada sam opet prošla ciklus terapije. Tada mi je otpala sva kosa - kaže Lauren. Stanje joj se i dalje pogoršavalo u travnju 2015. godine. Osjetila je strašnu bol u trbuhu. Otišla je na zahod sa stalkom za infuziju. 

BABY BUMP WAS CANCER


- Kada sam ustala sa zahoda vidjela sam u školjki veliku crnu masu. Tumor je tada napokon izašao iz mene. No on mi je oštetio maternicu i liječnici su mi rekli da ću teško opet ostati trudna. Samo tri mjeseca kasnije ostala sam u drugom stanju. Rodila sam kćer Indi koja danas ima deset mjeseci. 
- Prvo sam mislila da je opet lažna trudnoća, a onda sam otišla na ultrazvuk i vidjela otkucaje bebinog srca. Plakala sam od sreće - kaže Lauren, piše Independent. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a