To je to što me zanima!

Thompson kontra Škore? 'Neće podržati Milanovića i drugove'

Voditelji Thompsonove stranice na Facebooku napisali su u odgovoru na pitanje komentatora kako oni kao njegovi suradnici misle da će izaći na izbore i da sigurno neće zaokružiti Milanovića i 'drugove komuniste'
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro je nakon prvog kruga predsjedničkih izbora jasno rekao da neće zaokružiti Kolindu Grabar Kitarović, ali ni Zorana Milanovića, već da će nadopisati broj 3. Njegov kum Marko Perković Thompson, čini se, neće postupiti jednako, već čvrsto stoji uz predsjednicu. 

Tako se barem može iščitati iz objave na njegovoj službenoj Facebook stranici. 

VIDEO: NI ZA ZOKIJA NI ZA KOLINDU Škorina poruka za drugi krug: 'Zaokružit ću br. 3, svoj narod'

Tamo je u utorak objavljen link na raniji video pjesme 'E, moj narode', uz stihove: 

A mi gluhi, nijemi, slijepi
Svatko u svom mraku strepi
Narod biran od Boga
Guši nesloga...

Jedan od komentatora tražio je od Thompsona da odgovori hoće li izaći na izbore i glasati za jednog od dva kandidata, ili će kao i Škoro glasati nepravilno i poništiti listić.

Voditelji stranice oglasili su se i napisali: "Thompson svoju državu za koju se je u Domovinskom ratu borio shvaća ozbiljno da bi teret svoje dužnosti samo tako prebacivao na tuđa leđa. Naše je mišljenje kao Thompsonovih suradnika, kako će on izaći na izbore i kako zasigurno neće podržati Zorana Milanovića i njegove "drugove komuniste" koji zahvaljujući podjeli našeg naroda trljaju ruke, računajući da će tako lakše doći na Pantovčak, a nakon toga Hrvatsku ponovo obući u crvenu boju."

Idi na 24sata

Komentari 345

  • Emotivac1111 03.01.2020.

    Sve dok je ovaca nece falit vune ali nazalost MPT tvoje ovce postaju manjina

  • mad975.IA 02.01.2020.

    Očito ovi rade već 30 godina da državu ponovo obuku u crnu boju. Već su ju dobrano zamračili. Uz pomoć crkve, HDZ-a i ustašoidne desnice to rade prilično uspješno. Tome treba stati na kraj.

  • Jawa 02.01.2020.

    A poštena čovjeka pa govori za koga da se glasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare