To je to što me zanima!

Tko je otac 'Korona Kida' Filipa, HDZ-ov veteran: 'Sposoban, ali vidite da je sin još sposobniji'

Tata Filipa Mihalića, Anđelko, bivši je saborski zastupnik i načelnik te prodoran čovjek i veliki štovatelj Franje Tuđmana, kažu upućeni na varaždinskom terenu. Mama Sanja vodi upravno vijeće bolnice Varaždin
Vidi originalni članak

Cijela je obitelj Mihalić poduzetna i sposobna, ali sin očito još i više od svoga oca, rekli su nam upućeni s varaždinskog područja o obitelji Mihalić, čiji je sin Filip priča s naslovnica. Njegov otac, Anđelko Mihalić (64) rođen je u Varaždinu, završio je srednju školu za građeviskog tehničara. Bio je načelnik općine Gornji Kneginec, koja broji oko pet tisuća stanovnika, kao i saborski zastupnik iz redova HDZ-a u periodu 2008.-2011. kad je u Saboru mijenjao bivšeg ministra kulture Božu Biškupića. Zastupao je treću izbornu jedinicu.

Krajem 2021. je ponovo, u drugome mandatu, izabran za predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman" Varaždinske županije. U svojim je govorima, najčešće na lokalnom terenu, Mihalić jako domoljuban, predan ostavštini i doprinosu Franje Tuđmana. Čak je 28 godina bio predsjednik HDZ-a Općine Gornji Kneginec.

EKSKLUZIVNO: VELIKA ISTRAGA 24SATA Filip (24) je dobio milijune od RH za covid testove. Istražuje se je li dio tih testova krivotvoren

- Bio sam i saborski zastupnik i još mnogo toga, ali od svih funkcija koje sam u životu obnašao, ova mi je najdraža, najveća mi je čast, rekao je Mihalić nakon reizbora za predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman" Varaždinske županije prije dvije godine.

- Naš je posao i zadatak da budemo podrška današnjem vodstvu stranke, istaknuo je. U jednome od govora 2017., kako su pisali lokalni mediji, pozivao je na jedinstvo HDZ-a poput onoga u Domovinskom ratu. Ponesen emocijama, pisale su Varaždinske vijesti, odustao je od pripremljenog govora te, ponukan skladbom "Rane devedesete", kazao:

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Potvrda: Mihalić je osuđen zbog krivotvorenja 2020. Država mu ipak daje posao uvoza testova

- U Varaždinu je osnivanje stranke bilo u HNK. Imao sam sreće da na tom skupu, i biti izabran u tadašnji Općinski odbor HDZ-a bivše varaždinske općine. Vjerujte, osjećao sam se tada kao da sam izabran za predsjednika Amerike... a i svi drugi bili su isto sretni i jako ponosni da smo davali sve svoje vrijeme jer smo osjećali ono što nam dolazi - rekao je Mihalić.

A ono što je zapravo došlo, za hrvatske građane, jesu brojne afere koje je njima, i njihovom džepu HDZ sve ove godine priuštio. 

Kako kažu upućeni na varaždinskom području, o tome čime se Mihalić senior sve bavio "može se knjiga napisati". Kao načelnik je napravio gospdarske zone, privukao investitore, bavio se građevinom, nekretninama... Bilo je i pritužbi, vijećničkih prijava, no ništa od toga nije ga okrznulo, kažu. Kao načelnik, posredovao je i u gradnji trgovačkih centara na svome području. 

ISPOVIJEDI RADNIKA IZ FILIPOVA SKLADIŠTA EKSKLUZIVNO 'Tu smo mijenjali deklaracije za Filipa. Najbrži su dobili separe i tri boce u Ritzu!'

- Jako je spretan, prodoran, ali vidimo da mu je sin i spretniji, kažu lokalci. Supruga Sanja Mihalić, majka mladog poduzetnika Filipa, pravnica je i odvjetnica, jednako tako licencirana stečajna upraviteljica. Ujedno je aktualna predsjednica Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin.  Bavi se trgovačkim pravom te je ovlaštena investicijska savjetnica.

>>

Idi na 24sata

Komentari 139

  • znašme 29.04.2023.

    A kaj sad? Konačno je jedan Zagorec nešto jamio.

  • U_podkomentaru_MAJMUN 29.04.2023.

    Tatek bu sad isel na onaj hadezenjarski sud casti onda bu mu rektalni alpinist ocital bukvicu i dobil bu opomenu pred iskljucenje. :::::::::::::Onda budu svi skupa otisli na janjetinu i smijali budu se i komentirali:::::::::::: "kak smo lepu lovu digli a baudale budu opet glasale za nas"...

  • Jopazg 29.04.2023.

    Prodoran covijek?!😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare