To je to što me zanima!

Todorić se preselio u stan od 65 kvadrata u elitnoj četvrti

Blok je s jedne strane omeđen Hyde Parkom, a s druge vrtovima Buckinghamske palače. Uz niz povijesnih ličnosti koje su živjele upravo u tom bloku...
Vidi originalni članak

Ivica Todorić morat će se pojaviti na sudu u londonskom Westminsteru 10. travnja, kada počinje dvodnevna rasprava o hrvatskom zahtjevu za izručenje, potvrđeno nam je s engleskog suda. Kako dodaju, odobren je zahtjev da se videovezom iz inozemstva podnesu dokazi, odbijajući specificirajući o čemu je točno riječ, ali je pretpostaviti da je riječ o DORH-u.

Todorić, koji živi u Londonu, gdje se početkom studenoga prošle godine predao policiji nakon što je Hrvatska za njim raspisala tjeralicu te je potom na Sudu u Westminsteru pušten da suđenje čeka na uvjetnoj slobodi, na raspravu će doći s nove adrese, doznaje Večernji list

ODLUKA TRGOVAČKOG SUDA Agrokor: Postupak izvanredne uprave i sljedeća tri mjeseca

Prema informacijama Večernjeg, Todorić je promijenio stan te se preselio na novu adresu u vjerojatno najprestižnijoj londonskog četvrti Belgravia. Stan u kojem je službeno prijavljen površine je 65 četvornih metara i sastoji se od dnevne i spavaće sobe. Nova adresa nalazi se u rezidencijalnom dijelu te četvrti, u blizini jednog od parkova.

RAZMIŠLJA SE I O BOJKOTU Vrijeme za nagodbu Agrokoru curi, a dogovora i dalje nema...

Blok je s jedne strane omeđen Hyde Parkom, a s druge vrtovima Buckinghamske palače. Uz niz povijesnih ličnosti koje su živjele upravo u tom bloku, a jedan od njih je i unuk premijera Winstona Churchilla, ta je lokacija privlačna i novim bogatašima, primjerice Romanu Abramoviču.
 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • ilmare 08.04.2018.

    Rekl'o bi se : Pao s konja na magarca....

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 07.04.2018.

    Todorič je gospodin iskoristio sustav i neka je. Kad mu bilo dozvoljeno i ja bi. Ko nebi Laže.

  • mibu 07.04.2018.

    Stvarno vijest od prvorazrednog značaja čak i za sakupljače boca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare