To je to što me zanima!

Tomašević: 'Problem stadiona ne možemo riješiti preko noći, raspravljamo o financiranju'

Zagrebački gradonačelnik Tomašević rekao je kako je na sastanku s Upravom Dinama razgovarao o modelima financiranja te da se gleda model koji neće opteretiti "ni kunu iz gradskog proračuna"
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević je na konferenciji za medije u utorak potvrdio da se sastao s vodećim predstavnicima GNK Dinamo 20. prosinca. Na sastanku su razgovarali o stadionu. 

- Sastanak je bio dobar, konstruktivan. Raspravili smo o različitim modelima, jedan od njih je i pravo građenja - poručio je Tomašević. 

POGLEDAJTE VIDEO: Presica Tomaševića 

-  Razgovarali smo i o različitim modelima financiranja, gledamo iskustva drugih klubova i gradova oko financiranja i izgradnje, ali gledamo i model koji neće opteretiti ni kunu gradskog proračuna - objasnio je i dodao kako su gledali modele drugih gradova kao što je Rijeka, ali i gradovi u zapadnoj Europi. 

- Ne bih puno o detaljima, jer ti razgovori trebaju biti između Grada i Dinama. Kada konsolidiramo neke opcije ćemo vas izvijestiti - rekao je. 

VIDEO: PRESICA GRADONAČELNIKA Korlaet najavio izgradnju vrtića i škola u Zagrebu, Tomašević o stadionu: 'Ne bih o detaljima'

Idući sastanak bit će krajem ovog mjeseca. 

- Imat ćemo ubrzanu dinamiku, ali to se ne može riješiti preko noći. To je problem koji je nastajao dva desetljeća, možda i više. Pitanje je i zamjenskog stadiona, ima tu još niz pitanja koje treba odgovoriti - objasnio je. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • mudrac22 11.01.2022.

    Nista ti NeMozes osim valjati se po cesti.

  • Dalibor0704 11.01.2022.

    Zaboravi stadion, ima dovoljno livada, a lovu usmjerite na staračke domove, vrtiće, škole i obnovu gradske infrastrukture. Valjda su djeca, voda i grijanje važnije od nogometanja.

  • Ekscem 11.01.2022.

    Treba graditi staračke domove a ne stadione

Komentiraj...
Vidi sve komentare